FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Dayro Moreno este stîrnit de Poli

Dayro Moreno, Moreno, Steaua
Dayro Moreno, Moreno, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

După ce a declarat că nu se va mai întoarce în România, Dayro Moreno i-a transmis agentului său că oferta Timişoarei e tentantă

Transferul lui Dayro Moreno de la Steaua la Poli Timişoara pentru 550.000 de euro s-ar putea perfecta cel tîrziu miercuri.

Oficialii lui Poli au reuşit să discute cu impresarul jucătorului, Alvaro Munoz Castro, care le-a solicitat bănăţenilor o propunere scrisă pe email pentru a putea s-o discute cu Dayro. "I-am cerut ca jucătorul să ne contacteze personal pentru a auzi de la el că e interesat de propunerea avansată de noi. Impresarul ne-a spus că jucătorul e tentat să vină la Poli, dar asta vrem s-o spună Dayro. Agentul său ne-a cerut o propunere scrisă pe email, dar noi am depăşit de mult acest stadiu", a explicat patronul Marian Iancu.

În plus, şefii Timişoarei i-au invitat deja la Bucureşti pe Dayro şi agentul său pentru a demara discuţiile privind semnarea contractului, dacă jucătorul e tentat să revină în România. Moreno mai are o propunere de a reveni la Once Caldas, echipa de unde s-a transferat la Steaua, dar oferta columbienilor e net inferioară celei propuse de Poli.

 "Noi sîntem în continuare în discuţii cu impresarul său, iar Dayro se pare că şi-a mai schimbat opiniile după ce a auzit de interesul nostru"
Gheorghe Chivorchian, director executiv Poli

"Am auzit că Dayro e interesat să joace la Poli Timişoara, dar noi vrem s-o auzim direct de la el, nu prin intermediari"
Marian Iancu, patron Poli

Lăudat de Chivorchian
Directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, e convins că Dayro va semna cu Poli. "Lumea e surprinsă de interesul pentru Dayro? De ce? E un fotbalist care joacă pe 4 poziţii. Acoperă posturile de atacant, poate oricînd să joace la mijloc, iar cînd ai un obiectiv precum cel pe care îl avem noi trebuie să te gîndeşti la asemenea jucători. Să nu uităm că el a cîştigat Copa Libertadores! De cînd e la Steaua a dat peste 10 goluri. Nu cred că e puţin", a spus Chivorchian. (Adrian Bucur)

180.000 de euro e salariul propus lui Dayro de către Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  18 Ianuarie 2010, 12:49

timisoara va lua o mare teapa,dar e lucru obisnuit in romania...moreno nu e deloc mai talentat decat zicu,adrian cristea si alti romani,ba chiar nici nu se ridica la valoarea lor... e greu de schimbat caracterul unui om... ce fericit o fi becali...

 •  18 Ianuarie 2010, 12:24

vali ne bucuram ca mai sunt si dinamovisti care comentaza fara sa injure.bravo.da dayro este un jucator talentat dar dc ezita sa dea un raspuns azi sau maine nu mai are rost sa il luam pt ca da dovada de neseriozitate.

 •  18 Ianuarie 2010, 09:44

Si eu personal cred ca Dayro e un jucator foarte bun dar cu greseli de comportament care pot fi corectate. Pana acum a dat doar de verze de antrenori care nu au reusit la Steaua si nici sa se impuna in discutiile cu el. Mi-amintesc golul cu AS Roma cand a castigat meciul de unul singur, atunci era bun,nu?Oricum putini jucatori de talia lui in campionatul nostru...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează