FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De-asta bate Alibec cornerele! Dezvăluire RUȘINOASĂ pentru un atacant de careu + situație incredibilă pentru o echipă de talia Stelei

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 00:00

Vicecampioana l-a transferat pe Alibec în iarnă, iar din primul meci oficial jucat la Steaua atacantul a fost desemnat responsabil în ceea ce privește executarea loviturilor de la colț, dar și a loviturilor libere din preajma careului.

Adevărul e că Steaua și-a luat atacant de careu fără "cap"! Atacantul cu 41 de goluri în Liga 1 nu are nicio reușită cu capul în cariera sa pe prima scenă!

7 goluricu capul are Dinamo în acest sezon de Liga 1, la fel ca CFR Cluj

El vine să confirme astfel criza Stelei la acest capitol, care durează de ani buni. O analiză atentă puteți citi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală a GSP.

Reghecampf a fost atacat pentru decizie atât de patronul său, cât și de alți antrenori. Primul a sărit Gigi Becali, indignat de faptul că atacantul pe care a plătit două milioane de euro execută fazele fixe în loc să stea în careu:  "Am văzut la meciul cu ASA că am avut un corner, de pe dreapta, executat de Alibec. Mureșenii au respins mingea afară, astfel că a urmat imediat un alt corner pentru noi, dar din partea cealaltă. Și am văzut cum s-a așteptat ca Alibec să traverseze tot terenul pentru a executa. Și m-am întrebat, de ce domne? Nu mai avem pe cine să punem să batem cornere? Astea sunt detalii legate de antrenor. O să vorbesc cu Reghe!".

Din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală puteți afla rezultatul analizei GSP în acest sens + alte detalii incredibile pentru o echipă de talia Stelei! 

Alte subiecte exclusiv print:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
10211604063565289
Stefan Patriche  •  10 Martie 2017, 15:21

Orice deficienta se poate corecta prin antrenament. Nu vei ajunge Dudu Georgescu sau Mopsu, dar insa totusi. Mai mult, stiu un stangaci, aproape la fel de talentat ca Alibec, care la 1,69 da cel putin 2 goluri pe sezon cu capul!. Numele lui, Leo Messi. La munca, Denis Alibec, la munca!

zagna
zagna  •  10 Martie 2017, 14:59
Postat de Daniel Neacsu pe 10 Martie 2017, 13:11

Numai stiri proaste si in necunostinta..la barca cine bate cornerele???va spun eu neymar sau messi cei mai buni marcatori

Da, dar nu au gabaritul si fisa postului lui Denis... :)

zagna
zagna  •  10 Martie 2017, 14:57

reghe isi da autogol, ca in singurul meci al lui la nationala ! NU ARE NICI-O LOGICA !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează