FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO 0-0

De ce n-a jucat Mutu cu Dinamo? Antrenorul explică: L-am întrebat în repriza secundă: «Intri?». Ce i-a răspuns "Briliantul"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 22:47

Gabi Mureșan a vorbit despre partida dintre ASA și Dinamo, 0-0, și consideră că în meciul viitor e mare nevoie ca Mutu să intre pe teren, el fiind rezervă neutilizată în jocul cu formația din Ștefan cel Mare.

"Mă bucur că am luat un punct și am șters imaginea proastă. Am avut o primă repriză bună, cred că am surprins-o pe Dinamo. Se vede că avem un lot valoros pentru că am făcut față, chiar dacă ne-au lipsit 4 jucători.

De când a plecat domnul Grigoraș lucrăm la fel. Domnul Ciorceri e un câștig. Mutu îl ajută pe domnul Ciorceri.

Sper să marcăm cu Astra. Va fi un meci frumos și poate ne va ajuta și Adi (n.r. Mutu) din teren", a spus Mureșan la Dolcesport.

"Am decis împreună cu el să fie rezervă și, dacă e nevoie, să intre în partea a doua. L-am întrebat în repriza secundă: «Intri?». Mi-a zis: «Echipa e în vână, e pe val și n-aș vrea!»" George Ciorceri, antrenor ASA

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
mariusraul
mariusraul  •  15 Martie 2016, 16:49

Pai ,știe ca in meciurile cu presiune si cu încărcătura fizica mare , el nu se vede , nu exista pe teren practic , si asta de cel puțin 5-6 ani , iar daca intra pe teren jucau cu un om in minus pana la sfarsitul meciului. Bine, el se vede antrenor deja , si a gândit înspre binele echipei altruist , nu ca un jucator activ egoist .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Martie 2016, 13:14
Postat de reddogsv pe 15 Martie 2016, 08:16

Doamne Iisuse cata prostie! MaI copile cati anisori ai? Daca N2 da 2 bombe sub bara de unde Cerniauskas de abia le scoate face blat, inseamna ca tu esti inca *** si nici macar fcsb-ist nu o sa ajungi!

a dat la misto,drffaierica geamantan,pai vezi cum e sa acuzi la misto asa,cum faceti voi,fraierii secolului,rusinea Europei ramane fcdb aka dinamo

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Martie 2016, 13:13
Postat de chris_bu67 pe 15 Martie 2016, 07:29

Creierele voastre spălate sunt pane,bătute cu blat din ouă *** :))

ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează