FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce n-are Băluță loc la FCSB: "Transferul lui e un moft"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 20:30

Narcis Răducan, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, consideră că dorința lui Gigi Becali de a-l transfera pe Alexandru Băluță de la CSU Craiova reprezintă doar un moft.

"Banul contează și asta nu se întâmplă numai în România. La fel procedează și Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona sau PSG, mai nou. Așa că trebuie să se discute și despre bani. Dar trebuie să fie o limită în dialogul dintre oficialii cluburilor și probabil că s-a depășit granița. Nu este pentru prima dată când Gigi Becali a depășit granița, dar, la fel de bine, trebuie să și existe un astfel de club, care plătește bani pentru transferuri și care ridică salariile jucătorilor.

La Băluță totul depinde de bani. Faptul că se pot plăti 2,5 milioane de euro pe jucător, dar nu se pot plăti 3 milioane de euro este un joc. Un orgoliu din partea unui om potent. E clar că dacă domnul Gigi Becali îl vrea pe Băluță, ar trebui să-l ia. Dar e clar că e un moft, pentru că se calcă pe același picior cu alți jucători care sunt avantajați în această luptă pentru titularizare. În aceste condiții, automat va fi blocat unul.

Efectiv tot compartimentul de atac al Stelei are aceleași calități. Mă refer la Man, Tănase, Coman, care sunt agresiv marketați. Și dacă plătești 3 milioane de euro, ce faci? Acel jucător trebuie să joace, nu? De aceea zic că e mai mult un moft și mai puțin o necesitate", a spus Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

Citește și: Dorit de Becali, Băluță a decis ce va face: "Asta e tot ce contează! Dacă vine oferta, voi pleca acolo"

Transferul lui Băluță la FCSB a iscat scandalul începutului de an » Atac la Becali: "Să-și vadă de oile lui!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
132331260571303
Popa Basca  •  06 Ianuarie 2018, 10:21
Postat de Abigail Laslas pe 05 Ianuarie 2018, 23:24

raspunsul la intrebarea din titlu e simplu: pentru ca acolo e Budescu

E si mai simplu decat isi inchipuie ***: Pentru ca Baluta nu va da niciodata Stiinta,pe Faci Ce Spune Becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  05 Ianuarie 2018, 23:49

pai da, dupa ce si conducatorii clubuluo, si jucatorul in cauza au spus raspicat ca nu sunt interesati de fcsb, incep sa apara articole de acoperire, cum ca oricum n-ar fi avut loc:))) Haide ca sunteti funny rau, macar imBecalul isi permite sa cumpere presa, daca nu si altceva:))

1198766430181192
Abigail Laslas  •  05 Ianuarie 2018, 23:24

raspunsul la intrebarea din titlu e simplu: pentru ca acolo e Budescu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează