FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

De ce nu mai marchează Universitatea Craiova? Gică Popescu a găsit explicația: "Juca foarte bine înainte de asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 20:24

Gică Popescu știe de ce jocul Universității Craiova nu mai este la fel de solid precum în prima parte a campionatului. "Baciul" e de părere că gazonul prost de pe noul "Oblemenco" influențează mult prestația formației lui Mangia.

"Craiova joacă foarte bine. De fapt juca, înainte să aibă terenul ăsta. Eu nu cred că s-au crispat din cauza perspectivei titlului. Există o presiune, dar aşa e peste tot. Uitaţi-vă şi la celelalte echipe!

E vorba de o luptă la titlu cu echipe ieşite din formă. Dacă nu eşti cu nervii tari, încep să îţi tremure picioarele. Dar nu cred că asta e explicaţia principală pentru lipsa de goluri a Craiovei", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

"Nu ştiu cine s-a ocupat de acest teren, a fost unul mizerabil. Au trecut patru luni de zile şi arată în continuare rău. A fost cel mai prost gazon pe care l-am întâlnit de la startul sezonului. E incredibil că trebuie să jucăm pe un aşa teren"
Devis Mangia, antrenor U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doritor
doritor  •  03 Aprilie 2018, 14:36

Semne de jucat mai rau sunt mai vechi pe parcursul cu cat uitau din ce au invatat cu Multescu,iar sistemul cu 3(5)fundasi i-a ajutat si mai mult sa uite.Adaugand si transferurile de calitate proasta si adusi accidentati au ajutat si mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează