FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce nu mai vrea MM Steaua în Ghencea: "Să-mi explice cineva de ce trebuie să ne batem joc de 30.000 de oameni?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 09:36

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, le-a explicat fanilor care şi-ar fi dorit ca echipa să sărbătorească titlu în Ghencea, de ce s-a ales Naţional Arena.

Oficialul roş-albaştrilor este convins că la meciul cu FC Braşov s-ar fi umplut şi arena pe care Steaua disputa pînă cu puţin timp în urmă toate partidele de pe teren propriu, însă doreşte să dea şansa fiecărui suporter al echipei să se bucure alături de favoriţi.

"Admit ca la ultima etapa, daca am fi jucat in Ghencea, ar fi venit 25.000 suporteri, nu 10.000 cît avem media acolo in sezonul asta.
Poate cineva sa-mi explice de ce ar trebui sa ne batem joc de 30.000 fani care n-ar fi avut loc? Poate cineva sa-mi explice care ar fi motivele pt care macar unul dintre cei 25.000 care ar fi mers in Ghencea n-ar veni pe National Arena?

Sînt - inainte de toate - suporter stelist. Chiar unul foarte nostalgic. M-am bucurat pe orezarie dupa eliminarea Valenciei, am fost coplesit de emotie la meciul cu Villareal care nu a inceput, dar nu le-as aseza niciodata in topul preferintelor inaintea unui meci ca cel din sferturi cu Rapid, calificarii in UCL dupa 10 ani, sau recentelor partide cu Ajax sau Chelsea.

Ma refer doar la unele din jocurile la care eram in club, nu doar suporter. Vreau sa existe o logica in orice actiune as intreprinde, iar logica imi interzice sa gasesc argumente pro-Ghencea.

Accept faptul ca pot gresi, dar doar daca mi se explica cu un rationament solid, nu gen "Ghencea e casa noastra, dar ne place s-o vedem la TV", a fost mesajul lui Mihai Stoica de pe Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
ullises
ullises  •  16 Mai 2013, 02:48
Postat de imperator pe 15 Mai 2013, 14:17

Eu m-am învătat de la voi, cu cât intru mai mult pe GSP cu atât o dau în bălării mai tare, dar am să fac pauză, ca să-mi revin !

Fa o pauza dar nu uita sa iti iei pastilele , schizofrenicule !

digei
digei  •  15 Mai 2013, 18:33

MM a facut din Steaua un SRL ! Becali e prea preocupat de procesele lui ca sa se mai ocupe de club asa ca...Norocul Stelei se numeste Reghe ! Fara el azi Steaua era tot pe locul 5.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  15 Mai 2013, 17:14

Mergeti buluc la meci...ca si-au lasat mustata...din spusele lui Jiji , cu mustata ramin ca primele...canci !!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează