FOTBAL  »  Superliga  »  NU SE MAI SCHIMBĂ NIMIC!?

De ce nu vrea Mitică să mai amîne startul returului

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a primit o prognoză favorabilă pentru următoarele două săptămîni din partea Administraţiei Naţionale de Meteorologie şi nu mai vrea amînarea startului returului Ligii I. "Nu se amînă nimic! Am primit date de la ANM şi pe 20 februarie vor fi plus 5 grade. Au fost solicitări din partea unor cluburi, dar pînă săptămîna viitoare au timp să cureţe zăpada. Oricum, nu cluburile vor decide cînd începem returul, ci hotărîrea aparţine LPF", a spus şeful Ligii.

 

Posibilitatea amînării returului a împărţit însă în două cluburile din Liga I. Unele formaţii ar fi încîntate să se mai pregătească însă o săptămînă, în timp ce alte echipe acuză că întîrzierea startului ar da peste cap pregătirea şi ar încărca programul.

"Returul nu trebuie amînat, pentru că şi aşa avem parte de un program încărcat. Cluburile să asigure toate condiţiile pentru că terenurile să fie degajate de zăpada. Am înţeles că săptămîna viitoare vremea se va îndrepta. Trebuie să ne adaptăm la aceste condiţii, pentru că cine poate spune cu siguranţă că în martie nu vom avea parte de zăpadă", a declarat antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan.

"Tot programul de pregătire ar fi dat peste cap şi s-ar aglomera foarte tare programul. Probabil s-au speriat de zăpada aceasta, dar vremea se va îndrepta", a comentat perşedintele Pandurilor Marin Condescu.

În urma ninsorilor abundente din acest weekend, şeful Ligii Dumitru Dragomir lua în calcul posibilitatea amînării startului returului pentru 27 februarie, o săptămînă mai tîrziu decît era programat iniţial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  09 Februarie 2010, 10:40

E perfect ca nu s-a amanat returul...e spre binele nostru...

 •  09 Februarie 2010, 01:20

militica, stii care e diferenta dintre noi si tine? Ca foarte multi dintre noi ne vom putea bucura la moartea ta, dar tu nu vei putea face treaba asta, nu te mai ajuta varsta. RIP mitica dragomir.

 •  09 Februarie 2010, 00:39

frustrant nu frustant

Vezi toate comentariile (14)
Comentează