FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 8 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Ipostază neobișnută pentru Șumudică » S-a calmat dintr-un motiv misterios: "Îmi e tare greu să pregătesc meciul ăsta" + Ce se întâmplă cu Junior Morais

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 20:45

Marius Șumudică pare foarte calm înaintea meciului din etapa a 9-a din play-off, cu FCSB, de luni, 8 mai, de la ora 20:30.

"Noi suntem în pierdere de turație, e o situație delicată. Nu se știe cu cine se continuă mai departe. Mie îmi e tare greu să pregătesc acest meci. Eu am avut o discuție cu domnul Buduru și cu Dani Coman și mi s-a spus că bugetul va fi redus la 60% față de cel actual. Noi nu putem urca nici dacă vom câștiga ultimele două meciuri. La Astra se dorește o reconstrucție, iar eu nu pot să o iau de la capăt, mai ales când îmi pleacă 15-16 jucători. Din discuțiile cu conducerea e clar că vor fi salarii mult mai mici. Dacă nu ne vom califica în grupele Europa League, credeți-mă că va fi foarte greu!

Eu sunt convins că vom marca și cu FCSB, vom arăta ok. Acum trag cu 12-13 jucători, nu e ușor. Am fotbaliști care-și doresc foarte mult victoria luni", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Calmul din declarațiile oferite de Șumudică e destul de ciudat, ținând cont că înaintea tuturor meciurilor cu FCSB din trecut tehnicianul giurgiuvenilor agita apele. De altfel, în ultima vreme s-a vorbit de o trecere a lui Șumudică pe banca roș-albaștrilor, după plecarea lui Reghecampf la finalul acestui sezon în țările arabe.

Antrenorul Astrei a vorbit și despre situația fundașului stânga, care nu va juca împotriva celor de la FCSB: "Junior Morais are o problemă în momentul de față. Există un proces pe rol pentru niște acte. Chiar dacă a semnat cu FCSB, eu voiam să-l folosesc pe Morais, pentru că am încredere în el. Totuși, el m-a refuzat și mi-a spus că nu e pregătit din punct de vedere psihic".

"Mie-mi pare rău pentru Reghecampf că a fost trimis în tribune la meciul cu Dinamo. Normal ar fi fost ca în aceste ultime etape echipele să aibă antrenorul pe bancă. Nu mă deranjează dacă domnul Reghecampf e sau nu pe bancă. Nu e problema mea"
Marius Șumudică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  04 Mai 2017, 08:46

Nu mai este mult si vom vedea cine e vertical si cine-i cocosat. Tare imi vine sa fac urmatorul pronostic: Astra ceda meciul lui FCSB, iar la vara Sumi ajunge undeva printr-o liga inferioara.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Mai 2017, 08:19

Sumi, ce echipe te cauta, ca te tot laudai? Si ia-ti niste ochelari ca sa nu te mai strambi.

mosykw1
mosykw1  •  04 Mai 2017, 07:14

Pai mirosul dupa omenia de la Ovidiu persista si acum !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează