FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce se teme Contra de încleștarea cu CSU Craiova și de ce a revenit la Dinamo: "E foarte greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 11:50

Cosmin Contra a explicat motivul revenirii la Dinamo și care sunt principalele motive de temere înaintea meciului de mâine cu CS U Craiova. Tehnicianul lui Dinamo recunoaște că este stresat, având prea puțin timp la dispoziție. 

"E un pic de stres. Când preiei echipa din mers este foarte greu cu timpul. Mi-aş fi dorit ca ziua să aibă 48 de ore, nu 24. Sunt atâtea lucruri de pus la punct, însă nu ai timp să le faci pe toate.

Nici programările meciurilor nu ne-au ajutat, că am jucat luni, iar acum jucăm sâmbătă", a declarat Contra la conferința de presă.

...motivul revenirii la Dinamo: "România e cum am lăsat-o, ştiam unde vin. Nimeni nu dă şanse lui Dinamo să meargă în play-off, de aia am şi acceptat să vin aici.

Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm fiecare meci, pentru că Dinamo la asta trebuie să se gândească mereu, să învingă în fiecare joc. În sport însă trebuie să ai noroc, la fel ca şi în viaţă, ca să îţi îndeplineşti obiectivele".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
lapusneanul
lapusneanul  •  24 Februarie 2017, 18:44
Postat de dinamo_forever_77 pe 24 Februarie 2017, 17:38

100 % prezent Toata lumea la stadion, toata lumea ALB si ROSU, toata lumea DINAMO

ala e dinamovist, cum esti tu fecesebist...:)

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Februarie 2017, 17:38
Postat de dinamovist.pe.viata pe 24 Februarie 2017, 16:21

Haideti cu totii la meciul cu CSU sa aplaudam la final realizarea calificarii in playout. Domnul Negoita sa ne simta aproape de el .

100 % prezent Toata lumea la stadion, toata lumea ALB si ROSU, toata lumea DINAMO

dinamovist.pe.viata
dinamovist.pe.viata  •  24 Februarie 2017, 16:21

Haideti cu totii la meciul cu CSU sa aplaudam la final realizarea calificarii in playout. Domnul Negoita sa ne simta aproape de el .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează