FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De cînd Steaua nu mai merge, Rădoi nu mai răspunde la telefon: ”Autocarul a ajuns să fie casa lui”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 15:51

Adrian Neaga, fostul atacant al Stelei, spune că a încercat să ia legătura cu Mirel Rădoi pentru a mai discuta, însă tehnicianul campioanei nu i-a mai răspuns la telefon.

"Am încercat să vorbesc cu Mirel, dar nu mi-a mai răspuns la telefon. Îi înțeleg supărările, dar nu are de ce să fie supărat pe mine, nu sîntem certați. Probabil că nu mai are timp, nici starea necesară pentru a discuta. Autocarul a ajuns să fie casa lui", a spus Adrian Neaga la DigiSport.

Steaua se antrenează pe apucate, la Mogoșoaia, Buftea sau Domnești, iar meciurile de pe teren propriu le joacă la Pitești, după ce Arena Națională nu mai poate găzdui partide.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Noiembrie 2015, 20:09

„Autocarul” cu *** :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Noiembrie 2015, 17:44
Postat de khal_37 pe 27 Noiembrie 2015, 17:30

NA poate gazdui partide deoarece au primit toate avizele de functionare dar NU SE VREA ca Steaua sa joace acolo desi, are un contract ferm incheiat cu primaria.

oprescule, tu esti ? :)

khal_37
khal_37  •  27 Noiembrie 2015, 17:30

NA poate gazdui partide deoarece au primit toate avizele de functionare dar NU SE VREA ca Steaua sa joace acolo desi, are un contract ferm incheiat cu primaria.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează