FOTBAL  »  Superliga  »  

De la FC Star Trek, la FC Starbucks: "Data, engage!" :) » 13 MEMEURI ironice după decizia lui Becali de a numi echipa FC Star

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 13:34

E clar, Steaua București a.k.a FCSB se va transforma în FC Star. Decizia a fost anunțată luni de Gigi Becali.

 Asta este partea serioasă.

 Ce urmează mai jos este reacția internauților de după informarea lui Becali. La scurt timp după hotărârea istorică, rețelele de socializare s-au umplut de reacții.

 Iată-le pe cele mai amuzante:

1. Gigantul Starbucks își face o echipă de fotbal, inspirat de evenimentele din România. FC Starbucks se va numi formația de cafegii al cărei palmares e în siguranță.

 

2. Producătorii faimosului serial Star Trek au lansat pe rețelele de socializare o campanie de apreciere a deciziei lui Becali. Oficialii clubului din Mogoșoaia au fost invitați să joace în serial, unde vor fi ajutați de Doctor Crusher, personajul original din film care îi va ține locul doctorului Thomas Neubert, plecat la bulgari.

 

15943499 1111122102348338 1002047911 o

3. Nici producătorii celebrului Star Wars nu au rămas mai prejos. Au lansat o serie de tricouri dedicate noii echipe românești.

 

4. Iar proprietarii jocului video Starcraft au propria variantă de marketing pentru a capta din succesul hotărârii răsunătoare.


 

5. Star Alliance, rețeaua aviatică formată din 28 de companii, printre care Lufthansa și Turkish Airlines, va face și ea o schimbare radicală de nume și de strategie. Totul cu un scop: investiția în sport după modelul de succes din România

 

6. Adidas, partenerul tehnic al Stelei din finala de la Sevilla, va lansa un nou model de Superstar, cel mai cunoscut pantof de sport din lume. Noul design se va numi Super FC Star și se anunță o lovitură de piață.

 

7. Respect! Mickey Mouse a acceptat ca steaua sa de pe Walk of Fame din Hollywood să se numească de acum încolo FC.

 

8. Copiii americani au oferit fanilor FC Star o alternativă la scandările de pe stadioanele pline din Liga 1. Ei au adaptat versurile cunoscutului cântec de leagăn Twinkle, twinkle little star (“Strălucește, strălucește, mică stea”) în “Twinkle, Twinkle FC Star”. Un gest cât o mie de cuvinte.

 

#pieledegăină

Click AICI pentru galeria foto și pentru alte reacții naționale și internaționale notabile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
zecs93
zecs93  •  11 Ianuarie 2017, 02:01
Postat de kwd2015 pe 10 Ianuarie 2017, 14:22

sau *** dinamoviste pe gsp

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  10 Ianuarie 2017, 18:23

Ultima oră: fc juventus devine fc tinerețea

para.para
para.para  •  10 Ianuarie 2017, 17:37
Postat de timm pe 10 Ianuarie 2017, 17:10

Draga domnule nu e prima nou infiintata si care cumpara dreptul de joc in divizia 1. In anii 2000 era o practica a echipelor sa inchida o societate cu datorii si sa deschida alta noua pe care sa joace in divizia 1. Regulamentela FRF permiteau.

Regulamentul actual nu mai permite asa ceva. Orice firma care se reorganizeaza culminand cu schimbarea de nume, nu are drept de joc in prima liga. La fel cum nici o echipa nou infiintata nu are drept de joc in prima liga.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează