FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Deac, despre oferta de la FCSB: "M-am gandit serios ce e mai bine pentru mine, pentru familie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 21:56

Transferul lui Ciprian Deac la FCSB a picat, după ce atacantul de 31 de ani a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj, iar în etapa viitoare cele două echipe se vor confrunta în meciul direct, în Gruia.

Fotbalistul susține că negocierile care s-au purtat pentru transferul la FCSB nu vor influența evoluția sa din meciul cu roș-albaștrii.

"M-am gandit serios ce e mai bine pentru mine, pentru familie, pentru viitorul meu, și cred că am luat cea mai bună decizie. Eu sunt jucător profesionist.

Nicio secundă nu o să mă dau la o parte! Așa am fost crescut și așa e cel mai corect. Eu respect fotbalul și dacă îl respecți, fotbalul îți va da înapoi", a spus Deac la TV Dolce Sport.

"Deac mi-a spus că o se se revanșeze. Mi-a spus că o să mă facă campion. Își va da viața cu adversarii, iar cu noi se va da la o parte. Ha, ha, ha!" Gigi Becali

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
127939151042796
Marcello Kazan  •  10 Aprilie 2017, 00:56

Pentru Deac: Felicitari pentru decizia luata prelungindu-ti contractul cu CFR Cluj si refuzindu-l pe aces machidon *** Acest fcsb este CEA MAI CUMPLITA FORMA DE TUMOARE MALIGNA A FOTBALULUI ROMANESC. Pe acest *** nu-l intereseaza sa cladeasca o echipa de valoare !!!... Tot ce-l intereseaza este sa vinda imediat ce un jucator reuseste sa scoata capul din nisip... Si eventual sa "UMBLE" la arbitri si sa cistige un campionat SUB-MEDIOCRU si in acest fel sa ajunga in Europa de unde sa mai ia alte milioane pe care le baga IN TOTALITATE IN BUZUNAR... NU vrea sa auda de juniori sau tineret pentru ca NU IES BANII IN CEL MULT UN AN !!!... ***... SPER CA INTR-UN FEL SAU ALTUL SA DISPARA DIN FOTBAL...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close