FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

Deac, mesaj clar despre transferul la FCSB: "Toată lumea îmi sare în cap că sunt un trădător, nimeni nu vede adevărul"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 22:54

Ciprian Deac le-a transmis oficialilor lui CFR Cluj că un eventual transfer al său la FCSB este și responsabilitatea lor.

"Lumea a început să mă înjure la Cluj pentru că sunt un trădător. Nu e doar problema mea, e și problema clubului. Urmează să vorbesc cu clubul, toată lumea îmi sare în cap că sunt un trădător, nimeni nu vede adevărul.

Cred că în cariera mea am jucat fotbal la un nivel bun, sunt supărat că mă înjură lumea pe stradă. Să rezolve clubul ce e de rezolvat și o să rămân", a spus Deac la TV Digi Sport, la finalul meciului pierdut de CFR în fața lui Dinamo (0-2).

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri pe parcursul ultimelor săptămâni că FCSB s-a înțeles cu mijlocașul de 31 de ani pentru un transfer la finalul acestui sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  06 Aprilie 2017, 10:08

CFR l -a relansat dupa escapadele nereusite iar acum pune presiune ( santaj) cu plecarea la FCSB. Asta e problema pt. care e hulit ...nu pentru ca isi cere drepturile . Daca pleaca la cioban ...se pierde , asa cum s au pierdut toti cei plecati in balamucul acela .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Aprilie 2017, 09:50
Postat de catalin_cj pe 06 Aprilie 2017, 09:01

Absolut de fiecare data cand a jucat la CFR Deac a plecat imediat cum a prins ceva crestere de forma. Apoi vine inapoi si se da mare jucator. Camora ii da clasa oricand. Pentru Deac CFR-ul a fost doar o rampa in toata cariera. Acum vine si spune ca el a facatu si a dres pentru echipa... dar dupa 5 meciuri ii sta capul la plecare. Oricum are doua meciuri bune de cand a venit, poate sa il ia gigi la stana sa se spele pe cap cu el. Mare branza nu v-a face. E un jucator imprastiat. O sa fie inca o teapa pentru becali, marca CFR. Ma bucur ca inca nu s-a prins. Si cu el sa il ia si pe Larie ca sa aiba doi maestrii in penaltyuri

Nu mai sunt jucatorii de altadata, care sa joace si din ambitie. Generatiile astea dau repede de trai bun( daca nu se nasc deja cu el, vezi Marica) si invata sa pretinda inainte de a da si sa pretinda mult mai mult decat dau. Jucatori care sa aiba gratitudine gasesti tot mai rar. De aceea nici nu poate creste fotbalul nostru. Cand lipsesc atributele nobletii sufletesti, gen recunostinta, pasiune pentru lucrul facut bine, camaraderie, rabdare, modestie, n-ai ce face! Pe de alta parte, ceea ce nu poate sa priceapa nicicum un om ca Smeritu' e ca niciodata FCSB nu va reusi sa urce in valoare daca adversarele din campionat sunt praf. El se bucura cand poate slabi un adversar, dar consecintele se vad in Europa, unde FCSB merge tot mai prost.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Aprilie 2017, 09:36

Cartonas galben! Asta a primit Deac cand a fost accidentat. Intentionat. Spunea unul dintre colegii de echipa ca Deac e cel mai bun jucator din Liga 1. Ciprian nu vrea sa inteleaga chestia ca nu se poate.Sanmartean a incercat sa-l faca sa inteleaga acum ani buni fracturandu-i piciorul la sfarsit de partida. In doua locuri. Ieri iarasi a avut un asemenea moment. Nu vrea sa inteleaga ca nu poate sari peste nulitati gen Stanciu ,Chipciu , Stancu, Alibec et co. "Ocazia" asta asteapta. Oricum Steaua va fi apus de cariera.Cum a fost pentru Musznai,Tade ,Kapethanos , Golubovici si atatia altii. Mai bine sa stea la Cluj sa manance mici ,decat sa-l mance micii! ( miticii).

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close