FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-0

Debut cu gol pentru Urko Vera la CFR: "Am planuri mari cu echipa asta" » Un alt jucător al gazdelor surprinde: "A fost ciudat să joc contra lui Hagi"

Sport Pictures
Sport Pictures

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 23:06

Marcator al unui gol în victoria CFR-ului cu Viitorul, scor 2-0, Urko Vera explică de ce a ales România și ce planuri are la fosta campioană.

"Nu se putea mai bine la debut! Am câștigat contra campioanei României. Mă bucur că am marcat, dar și pasa colegului a fost excelentă. Știu că am adversari grei pe post, trebuie să muncesc.

E dificil pentru antrenor, dar e bine că avem un lot bun, trebuie să muncim. Proiectul și istoria de la CFR m-au convins să vin aici. M-am bucurat de interesul lor, oferta a fost foarte bună, de la un club mare, foarte bun.

Visez să joc în Champions League cu CFR, dar mai e mult. Dan Petrescu e un antrenor mare, știe toată lumea cine este, cât fotbal știe, unde a jucat. Am multe de învățat de la el", a zis Urko Vera la TV Dolce Sport.

"Sunt foarte bucuros că am venit la această echipă. Viitorul este o echipă mult mai bună decât în perioada în care evoluam eu acolo. Pentru mine este un pas înainte că sunt la CFR. Muncesc cât de mult pot, dacă va veni o convocare de la naţională, voi fi încântat. A fost ciudat să evoluez împotriva lui Gheorghe Hagi. Îi mulţumesc pentru tot. Viitorul are şanse importante să meargă mai departe. Sper ca la anul să evoluăm şi noi în cupele europene." Cristi Manea la Look TV

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează