FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Debutul lui Hanca, legat de oficialii de la FCSB! Vedeta lui Dinamo, primul jucător transferat de Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:06

Sergiu Hanca a fost eroul lui Dinamo în meciul cu FCSB, 2-1, iar în acest sezon a fost unul dintre cei mai buni jucători din actualul sezon.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă un amplu portret al mijlocașului de 24 de ani și detalii despre debutul dinamovistului.

Hanca a ajuns la FC Snagov, ca junior, de la FCM Târgu Mureș, în a doua săptămână a anului 2010. A fost unul dintre primii jucători aduși la echipă de președintele executiv al ilfovenilor de atunci, Anamaria Prodan, soția antrenorului de la FCSB, Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, a debutat într-un amical cu CS Buftea, 1-1, sub comanda actualului secund al lui Reghe, Cristian Țermure. În acel sezon, Reghe îndeplinea o funcție administrativă.

Dacă Țermure l-a debutat pe Hanca, primul său meci în sezonul 2009-2010 e legat de celălalt secund de la FCSB! Toni Petrea evolua, pe atunci, ca mijlocaș central în echipa ilfoveană. Iar Hanca l-a schimbat în minutul 61, într-un 0-4 cu Ceahlăul Piatra Neamț! 

Materialul integral cu Sergiu Hanca poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Mai 2017, 17:09

Cine este Hanca?! :)

gicab
gicab  •  03 Mai 2017, 16:18

Așa e ...Cornel Dinu are un vecin fecesebist, Mutu a avut o gagica stelista, contra are cățelul tot fecesebist...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează