FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Decar brazilian la Craiova » CSU și-a adus un nou coordonator de joc

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 00:00

Oficialii Științei au ajuns la un acord cu Gustavo Di Mauro Vagenin, un coordonat de joc brazilian în vârstă de 24 de ani, care are și pașaport italian.

Gazeta de Sud a dezvăluit că Gustavo va semna azi pe două sezoane, după ce va fi efectuat vizita medicală.

Sud-americanul a evoluat toată cariera de senior în diviziile inferioare din Italia, la Salernitana, Novara, Lecce și Messina.

Pe de altă parte, portarul Virgil Drăghia n-a fost mulțumit de salariul propus de juveți, 1.500 de euro lunar, și s-a întors la Rapid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
deuxex
deuxex  •  21 Iulie 2016, 19:09

Draghia acceptase initial cei 1500 euro/luna, dar a cerut expres sa-i fie garantat postul de titular. Ori pentru Multescu joaca cine merita...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Iulie 2016, 15:49

Draghia era portar de rezerva ...nu cred ca ar fi aparat 2 meciuri in tot sezonul ...Di Mauro trebuie sa se impuna in fata lui Zlatinski ...cel mai bun transfer al nostru este domnul antrenor Gheorghe Multescu ...

doritor
doritor  •  21 Iulie 2016, 12:40

Daca va juca cum e prezentat pe site-ul de mai jos,va fi f bun. Sa-l vedem cu ochii nostri in meciuri romanesti! Poate fi o rampa de lansare pentru el daca U Cv. isi va relua drumul european.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează