FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 22 NOIEMBRIE, 20:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Decimați înainte de Derby de România » Cum vor arăta Dinamo și Steaua în cel mai așteptat meci al sezonului

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 10:03

Dinamo - Steaua este duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Cele două echipe vor avea absențe importante după meciurile din ultima etapă, dar și din cauza accidentărilor.

Dinamo nu se poate baza pe serviciile lui Andrei Marc și Cosmin Matei, ambii suspendați după cumul de cartonașe galbene. De asemenea, Chipciu și Tahar sînt și ei suspendați, în timp ce Kharja, Muniru, Papp și Enceanu n-au nici o șansă să joace.

Hamroun s-a accidentat şi a fost nevoit să ia o pauză, care l-a scos din ritm. A revenit pe teren relativ rapid, totuşi, însă accidentarea i-a recidivat în disputa cu Pandurii.

Deşi se credea că nu e ceva foarte serios, RMN-ul efectuat a arătat că e vorba despre o leziune musculară destul de severă, exact în zona unde fusese accidentat anterior. Ca atare, el a ratat meciurile cu Baia Mare (Cupă), CFR (campionat) și Botoșani (campionat), însă are șanse să se refacă pentru derby, mai ales pentru că urmează o perioadă de pauză. Șansele nu sînt însă prea mari, însă chiar dacă nu va fi refăcut 100%, probabil Steaua îl va forța.

Echipele probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Fai, Puljici, Mevlja, Filip - Anton, Vojnovici - Rotariu, Palici, Gavrilă - Gnohere (Essombe)

Steaua: Niță - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Breeveld, Filip - Popa, Stanciu, Hamroun (Tudorie) - Tade

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
zecs93
zecs93  •  10 Noiembrie 2015, 18:06
Postat de bvd_magheru pe 09 Noiembrie 2015, 23:45

Astia arata prost si noi aratam si mai prost decit anul trecut cind am terminat pe locul 6 !! Oricum tinind cont de doliul de la bucuresti numai samer texte si cu zecs vor face atmosfera pe aici !! Sameretexte are doua fete frumoase pe care nu le laasa in cluburile de noapte bucuresten asa ca nu " feel nici un remorse " pentru victimele de la clubul groazei

ce atmosfera crezi ca voi face, tu crezi ca eu voi sta sa comentez aici, nu fratica, eu ma duc la meci !!!

zecs93
zecs93  •  10 Noiembrie 2015, 18:02
Postat de mariuss72 pe 09 Noiembrie 2015, 13:34

Ce sa bati bai gymd, cu cine vrei, cu lesinatii si ignorantii din echipa asta? Au batut si ei vreo doua-trei meciuri la rind si le intrase in cap ca's campioni, eu unu' nu mai vreau sa aud de ei, pentru mine sint niste purtatori ilegali de tricouri de fotbalisti. O sa fie primul derby la care n-o sa ma uit, nu prea ma mai intereseaza, s-a dus farmecul.

Si tu crezi ca eu nustiu ce avem la usa ??? Asta e meritu lui NeaGoita ca nu a bagat niciun cent in transferuri dar chiar si-asa, fcsb-ul este in cadere libere, i-au batut cine a vrut si cine nu a vrut,imi mentin parerea, daca nu-i batem acum cand sunt in cea mai proasta perioada a lor din istorie sa predea toti echipamentele, orikum pentru multi asta e testu final, dupa meciu asta se va face listele cu plecati si veniti pentru la iarna, asta e ultimu test pentru unii sa demonstreze ca merita sa mai imbrace tricou lui Dinamo si la anu !!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Noiembrie 2015, 23:45

Astia arata prost si noi aratam si mai prost decit anul trecut cind am terminat pe locul 6 !! Oricum tinind cont de doliul de la bucuresti numai samer texte si cu zecs vor face atmosfera pe aici !! Sameretexte are doua fete frumoase pe care nu le laasa in cluburile de noapte bucuresten asa ca nu " feel nici un remorse " pentru victimele de la clubul groazei

Vezi toate comentariile (57)
Comentează