FOTBAL  »  Superliga  »  GUVERN

Decizia luată de un patron din Liga 1 » Se implică activ în căderea Guvernului Grindeanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 21:08

Liviu Dragnea a chemat toți parlamentarii PSD+ALDE din toate județele României la muncă duminică pentru a le prezenta moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu, iar miercuri va fi supusă votului.

Cei peste 200 de parlamentari PSD+ ALDE din toată țara au fost cazați la hotelul Rin din Capitală, patronat de Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, și fratele său Robert Negoiță, care e și primarul Sectorului 3. Acesta din urmă a și finanțat campaniile electorale ale PSD.

De altfel, la începutul anului, când românii au ieșit în stradă în fața Guvernului împotriva OUG 13 s-a vorbit foarte mult pe seama faptului că cei care au spart protestul au fost suporteri ai lui Dinamo.

La acea vreme un grup de oameni a devenit violent, a început să arunce cu torțe și petarde spre jandarmii care asigurau liniștea și s-a creat un scandal uriaș. Astfel, marea masă a oamenilor a plecat spre casele lor și protestul a putut continua abia următoarea zi.

Mai mult, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, Carmen, spunea atunci: "Am stat 4 ore in piață și toată lumea era pașnică. În colțul dreapta al Guvernului era un grup de dubioși, care păreau că pregătesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis că ăștia fac parte din galerie. Ceea ce se pare că este adevărat.

«Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest înarmați cu petarde și lacrimogene ca să strice protestul din această seară. Frații Negoiță sunt membri PSD cu dosare penale care beneficează de legea grațierii!»".

Un alt episod care arată apropierea dintre Dinamo și PSD s-a petrecut în 2014. Atunci, mai mulți fani ai "câinilor" au fost pe Arena Națională pentru lansarea candidatului PSD la prezidențiale, Victor Ponta.

"Aveți PSD în ADN", a fost unul dintre bannerele pe care rapidiștii le-au arătat dinamoviștilor la acel moment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (108)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Iunie 2017, 20:11
Postat de Neculaescu Mircea pe 19 Iunie 2017, 11:25

tot activ s-a implicat si in "iesirea din insolvanta".

clona blatistă nu are drept de participare în liga1,csa adevărata steaua,deci gura mică

698187020304031
Cristinel Stoian  •  19 Iunie 2017, 16:31

la puscarie cu toate *** !fratii negoita sa-si plateasca datoriile la stat si dupa aceea pot vorbi...vreo 60 de mil. de euroi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  19 Iunie 2017, 11:26

demolarii, usi in albania!

Vezi toate comentariile (108)
Comentează
Close