FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Decizia lui Budescu, motiv de speculații » Ultima variantă: "Așteaptă până în ultimul moment"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 11:09

Constantin Budescu nu a luat încă o decizie legată de echipa pentru care va evolua în sezonul următor, deși a fost anunțat faptul că va semna cu Steaua. 

După despărțirea de chinezii de la Dailan Yifang, Budescu a mers în cantonamentul din Cipru alături de lotul Astrei, însă nu a semnat până acum cu niciuna dintre echipe.

Anamaria Prodan este de părere că Budescu așteaptă cea mai convenabilă ofertă financiară și că va semna cel mai probabil în ultimul moment.

"Budescu este în postura să își aleagă o echipă care să-l satisfacă din punct de vedere financiar. Budescu a refuzat o ofertă foarte bună de la o echipă din Turcia, din cauza situației de acolo. Budescu așteaptă probabil până în ultimul moment o ofertă mai bună

Adevărul e că un jucător ca Budescu nu este interesat de brandul Steaua sau Dinamo, ci de banii pe care îi câștigă", a spus Anamaria Prodan la Tv Sport ro.

Pe lângă Steaua și Astra, Budescu a mai avut ofertă și din partea turcilor de la Karabukspor, pe care a refuzat-o însă din cauza problemelor politice ale țării.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close