FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizia radicală luată astăzi de Becali: "O să-l vedeți în echipă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 20:45

Dennis Man n-a mai jucat în ultima perioadă la prima echipă a Stelei, însă situația sa va fi cu totul alta în restul play-off-ului.

Fotbalistul de 18 ani n-a fost nici accidentat, nici suspendat. Motivul pentru care n-a mai jucat sub comanda lui Reghecampf îl reprezintă clauza pe care Steaua ar fi trebuit să o plătească celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Atacantul de 18 ani a strâns 8 meciuri pentru Steaua, însă dacă ajungea la 10 partide jucate roș-albaștrii trebuiau să achite 100.000 de euro arădenilor.

Gigi Becali a rezolvat această problemă și spune că cei de la UTA s-au mulțumit cu 20.000 de euro. Astfel, patronul Stelei a dat asigurări că jucătorul pe care-l cotase la 50 de milioane de euro în vară când l-a adus va reapărea în echipă.

"Aşa cum l-am văzut pe Ovidiu Popescu într-un meci la Timişoara, aşa l-am văzut şi pe Man. Era un meci şi mă uitam să văd cine retrogradează şi atunci i-am spus lui Mihai Stoica să vadă ce e cu el.

Acum se întâmplă cu el că am rezolvat, le-am dat oamenilor 20.000 de euro să scoată clauza aia. Deci s-ar putea să-l vedeţi pe bancă sau în echipă în perioada următoare", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

300.000 €e cota de transfer a lui Dennis Man, conform transfermarkt.de. Tot atât a plătit Steaua în schimbul jucătorului venit de la UTA

1 gol
a marcat Man pentru Steaua în victoria cu 2-0 în fața lui Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
ray51
ray51  •  21 Martie 2017, 08:41

Si uite asa nenoroceste FCSB-ul tinerii jucatori. Banii inainte de toate. Oribil caracter au cei de aici: incepand cu patronul si terminand cu *** din parohia taehnica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  21 Martie 2017, 07:47

Bine drequ că nu l-a luat și pe Petre că-l strica și pe el! Chiar m-aș bucura să îi facă Anderlecht ce i-a făcut și el băiatului ăsta!

merace
merace  •  21 Martie 2017, 01:55

Radicala decizie! Gigi taie in carne vie! Si-a lipit o unghie! :D hahaha

Vezi toate comentariile (53)
Comentează