FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Decizie controversată luată de CCA » CSU Craiova - Dinamo va fi condus de arbitrul care i-a avantajat mereu pe "câini"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 14:59

CSU Craiova și Dinamo se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul etapei. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Meciul din această seară, unul extrem de important pentru lupta la vârful clasamentului, va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan, 36 de ani. Acesta va fi ajutat de Octavian Șovre și de Sebastian Gheorghe.

Deși Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român, decizia este una controversată, având în vedere prestațiile avute de central în meciurile cu Dinamo.

În plus,  acesta a arbitrat în sezonul trecut meciul CSU Craiova - Dinamo, din Cupa României, câștigat de olteni, și a avut mari probleme. Arădeanul nu a dictat lovitură de la 11 metri pentru olteni, la scorul de 0-0, după un fault al lui Popescu asupra lui Bancu, din minutul 74.

Pe lângă această greșeală, oltenii au mai reclamat un henț în careu al lui Dielna în minutul 99, plus o posibilă eliminare a lui Filip în minutul 115.

Alte greșeli pro Dinamo

De-a lungul carierei sale, Hațegan a făcut foarte multe greșeli în avantajul dinamoviștilor.

Sezonul 2013-2014

Viitorul - Dinamo (0-0): nu l-a eliminat pe L. Rus, în minutul 42, pentru
un fault asupra lui Bejan

Dinamo - Ceahlăul (1-1): nu a dat penalty pentru Ceahlăul la henţul lui Grigore în minutul 57
Dinamo - Astra (2-0): a anulat eronat golul marcat de Papp, după un presupus fault în atac

SEZONUL 2014-2015

Dinamo - CFR Cluj (1-1): nu a acordat un penalty pentru CFR în minutul 27, după ce A. Marc a avut o intrare neregulamentară asupra lui Tade;
nu a acordat un penalty pentru CFR în minutul 44, după ce Elhamed l-a faultat pe
Dore;
nu l-a eliminat pe M. Niculae în minutul 59, după un fault dur asupra
lui Tiago Lopez

Sezonul 2015 - 2016

Dinamo - Astra (0-1): nu a eliminat trei jucători de la Dinamo după intrări
foarte dure: Gnohere, C. Matei și Van Haaren

Sezonul2016-2017

Dinamo - Steaua (3-1): în minutul 19 nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru Steaua după faultul lui Steliano Filip asupra lui Adi Popa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
geo.b.
geo.b.  •  16 Septembrie 2017, 19:25

Da domnilor,atunci este arbitrul corect in momentul in care elimina cel putin un Dinamovist si da cel putin un 11 m pentru adversari.Daca NU FACE acel lucru,automat este calificat a fi "avantaj" pentru Dinamo.Va faceti ca uitati ca dupa revolutie,nu stiu daca au fost 2 sau 3 campioane meritorii,in rest au castigat CINE TREBUIA SA CASTIGE,NU CINE MERITA.Pana nu foarte demult eram ABONAT la ziarul gazeta si din acelasi motiv nu am mai cumparat nici unul. Nu sunteti echidistanti,sunteti partinitori si faceti jocurile anumitor persoane.Asa rezulta din ceea ce scrieti.Cred ca am sa abandonez sa mai urmaresc fotbalul Romanesc,numai rau imi face.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Septembrie 2017, 19:12
Postat de deuxex pe 16 Septembrie 2017, 18:45

Ne mai mira ceva in Romania?! Craiova a facut un salt spectaculos pana pe podium, luand chiar si fata FCSB-ului. E logic ca nu vor fi lasati sa deranjeze. Cum poti sa faci asta? Simplu: delegi un arbitru care este fan declarat al adversarilor si il lasi sa-si faca treaba. O sa pariez azi pentru un penalty acordat cainilor si un cartonas rosu acordat oltenilor.

hai ca-ti tin eu pariul, pe 2000 de lei. sa vezi cum ti se transforma "curajul" din spatele tastaturii intr-o graunta fricoasa. numai minciuni, dezinformari si manipulari ca apoi sa faceti sarbatoare la cate un penalty primit moca prin cupele europene.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Septembrie 2017, 19:09
Postat de adi_stelistul pe 16 Septembrie 2017, 18:07

Am și scris ca nu știu sigur dacă nu cumva au fost omise decizii anti-Dinamo, nu știu, eu spun însă că inevitabil unii arbitri au ținut în copilărie cu Dinamo/Steaua, etc., și că daca aceste lucruri se vad in prestatia lor ar trebui ca CCA sa gaseasca solutii. Ideal ar fi ca arbitrii in cauza sa se autorecuze. Eu nu vorbeam de Dinamo/ Hategan aici, ci de o chestie de principiu. Sincer, eu nici nu am remarcat ca Hategan sa fi favorizat în mod flagrant pe Dinamo.

dar nici nu e nevoie de decizii anti Dinamo desi imi vin in minte destule...e vorba ca daca vrei sa construiesti un caz fie si prin omisiune nu vii cu argumente de genul penalty la Popa care a fost un umar la umar si nush ce jucatori trebuiau eliminati acum nush cati ani. practic articolul este o facatura ordinara care vrea sa puna presiune pe arbitru impotriva lui Dinamo. singura greseala mare a lui Hategan in favoare lui Dinamo a fost un penalty neacordat craiovei intr-un meci de cupa pe care Dinamo l-a pierdut oricum...deci nici macar o viciere de rezultat. au gresit arbitrii impotriva lui Dinamo intr-un meci cat nu a gresit Hategan pro Dinamo toata cariera. *** era inchisa de ani buni de zile de CNA intr-o tara semicivilizata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează