FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie de ultimă oră » FCSB sacrifică tot pentru marea lovitură a verii

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 09:00

Dică va alinia o echipă experimentală, formată din jucători care nu vor apărea şi marţi la Lisabona, dar printre titulari se vor afla Romario Benzar şi Nedelcu.

Steaua e gata să sacrifice totul pentru a încerca marea lovitură a verii: eliminarea lui Sporting şi accederea în grupele Ligii Campionilor, ceea ce ar genera venituri de peste 30 de milioane de euro!

Meciul de mâine, de Liga 1, chiar dacă va fi disputat în compania unei echipe care are şanse importante să fie rivala roş-albaştrilor şi în play-off, va fi tratat de Dică şi staff-ul său cu o distribuţie formată din jucători care sunt mai degrabă rezerve sau care nici măcar n-au prins lotul de 18 la unele jocuri.

Cum între finalul meciului cu Astra şi startul celui cu Sporting sunt mai puţin de 72 de ore, tehnicianul Stelei nu vrea să rişte absolut nimic şi îşi doreşte să aibă o formaţie proaspătă şi validă la Lisabona. Împotriva Astrei, FCSB va avea cam aceeaşi echipă ca şi în partida cu Chiajna, când au fost folosiţi ca titulari Grecu şi Daniel Benzar, dar şi Pleaşcă şi De Amorim, care nu jucaseră niciodată ca titulari în 2017-2018.

În plus, aproape sigur Dică îi va folosi din primul minut pe ultimii sosiţi sub comanda sa. Romario Benzar şi Nedelcu vor urma acelaşi traseu ca şi Golofca şi vor fi titularizaţi cu prima ocazie, mai ales că ei nu vor avea drept de joc în "dubla" cu portughezii fiindcă au jucat în preliminariile cupelor europene cu Viitorul. 

4meciuri a jucat FCSB pe teren propriu în acest sezon şi are o singură victorie, 2-1 cu Voluntari, obţinută cu golul lui Man din minutul 90, în rest 1-1 cu Craiova, 2-2 cu Plzen şi 1-1 cu Iaşi

Cum ar putea arăta Steaua cu Astra

Niţă - R. Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovici - Ov. Popescu, V. Achim - Man (R. Grecu), D. Benzar, De Amorim (Golofca) - Gnohere

"Va menaja Dică jucători în meciul cu noi? La orice oră, poate alinia cea mai bună formulă din campionat, aşa că nu văd niciun avantaj pentru Astra"
Edward Iordănescu, antrenor Astra Giurgiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
andrei.f
andrei.f  •  12 August 2017, 13:48
Postat de tihi pe 12 August 2017, 07:38

FCSB nu va da nici o lovitura....este o echipa mediocra si in campionatul intern. MM Stoica si Dica,nu poate mai mult,degaba sint la majloc banii lui Becali!! Banii nu joaca fotbal...trebuie jucatori si un staf serios,nu aroganta,cinism si ironii,ca la MM Stoica !!!

Uite că banii joacă rolul lor, FCSB este singura echipă românească care va juca în grupe !

tihi
tihi  •  12 August 2017, 07:38

FCSB nu va da nici o lovitura....este o echipa mediocra si in campionatul intern. MM Stoica si Dica,nu poate mai mult,degaba sint la majloc banii lui Becali!! Banii nu joaca fotbal...trebuie jucatori si un staf serios,nu aroganta,cinism si ironii,ca la MM Stoica !!!

100002473541087
Danut Ognean  •  11 August 2017, 20:10

sper sa fie prima infrangere a fcsb-ului

Vezi toate comentariile (41)
Comentează