FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a eliminat pe Enache de la FCSB: "Îl scot și de pe lista UEFA, așa de tare m-a enervat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 15:22

Gigi Becali a anunțat astăzi că l-a scos din lot pe fundașul dreapta Gabi Enache (27 de ani), fiind nemulțumit de evoluția sa din meciul cu Viitorul.

"M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva.

Păi, lasă că o să stai tu la echipa la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezervă lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi", a spus Becali la ProX.

Gabi Enache a fost titular în majoritatea meciurilor roș-albaștrilor din acest sezon, dar și din sezonul trecut. Acum însă are concurență serioasă în persoana lui Romario Benzar.

500.000 €a plătit FCSB Astrei pentru Enache în urmă cu un an și jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
blatistu49
blatistu49  •  12 Septembrie 2017, 20:27
Postat de andrei.f pe 12 Septembrie 2017, 13:41

Degeaba se încearcă scoaterea lui Enache țap ispășitor, echipa joacă prost. Dacă merge tot așa, Steaua ratează titlul și anul ăsta !

fcsb u baaaa

andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2017, 13:41

Degeaba se încearcă scoaterea lui Enache țap ispășitor, echipa joacă prost. Dacă merge tot așa, Steaua ratează titlul și anul ăsta !

rjka
rjka  •  11 Septembrie 2017, 18:58

un club de fotbal care nu are legatura cu un club profesionis ciobane stai tu antrenor pe banca nu mai angaja oameni ca si asa ai distrust nai nici o treaba cu fotbalu bine ca tia luat armata STEAUA ai ramas cu un fc fcsb 2003 srl echipa consoanelor penibil.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează