FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Decizie de ultimă oră luată de Gică Hagi: "Vreau să rămâneți cu două aspecte importante legate de mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 15:33

Gică Hagi a anunțat pe site-ul oficial al Viitorului că nu va mai vorbi niciodată despre alte subiecte în afară de cele legate de echipa pe care o patronează și o antrenează.

"După conferința de presă de aseară vreau să rămâneți cu două aspecte importante legate de mine.

1. În România voi continua proiectul meu de suflet Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul cu obiectivul de a forma tineri competitivi și a încerca să devii cel mai bun prin muncă. Nimeni nu se naște cel mai bun, doar devii cel mai bun prin muncă.

2. Având în vedere că orice opinii / păreri pe care le am despre fotbalul românesc sau colegi sunt considerate atacuri, înțepături, interpretate că aș avea anumite interese etc. am luat decizia ca cel mai bun lucru pe care să-l fac pe o perioadă nedeterminată este să nu mai vorbesc. În continuare rămân deschis comunicării cu dumneavoastră, însă doar despre proiectele în care sunt implicat. Totodată, vă transmit foarte clar că nu vizez vreo funcție administrativă sau tehnică legată de destinele fotbalului românesc.

Pe viitor, sper să avem parte și să ne bucurăm împreună de succesele loturilor naționale ale României, creând o nouă generație care să aibă performanțe și rezultate mai bune ca ale generației noastre.

Cu respect, Gheorghe Hagi" Comunicatul emis de Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
danut1971
danut1971  •  01 Aprilie 2017, 00:46

si de blaturile cu fcsb-ul nu?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Aprilie 2017, 00:22
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Martie 2017, 18:53

...pentru mine ai fost un jucator mediocru si un antrenor blatist ...

Păi si tu pentru cei mai vechi de pe aici rămâi ce ai fost: un dinamovist bătrân și frustrat cu multe clone si cu extrem de mult timp liber

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  31 Martie 2017, 23:34

Vezi ca afara nu-ti merg blaturile !Dute sa antrenezi o echipa mare ca ai valoare nu-ti merge in RO ! Valoarea lui Dobrin ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close