FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizie importantă luată de Steaua! Va purta pe tricouri numele unei case de pariuri » Anunțul conducerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 17:49

Steaua a anunțat pe site-ul oficial că începând din sezonul viitor va purta numele casei de pariuri Net Bet pe tricouri.

S-a ajuns la această decizie după un an în care Steaua a colaborat cu acest partener, însă nu și-a trecut însemnele pe tricouri până acum. 

"Tricoul Stelei va împrumuta ceva din culorile noastre la meciurile din următoarele trei sezoane, prin expunerea logo-ului, iar noi vom promova la rândul nostru brandul FC Steaua prin toate mediile de care dispunem - și dispunem de cele mai moderne și performante canale de adresare către public.

Cel mai important aspect al acestei colaborări este conexiunea afectivă între pariorii noștri și club. Clienții noștri iubesc și susțin FC Steaua - chiar și când sunt fanii unor cluburi rivale.

FC Steaua este a tuturor românilor, iar NetBet urmărește să devină una dintre cele mai importante case de pariuri online din România", declară Valuch Horia, COO NetBet România.

"După primul an de contract, timp în care colaborarea noastră a funcționat ireproșabil, am decis cu toții să ducem lucrurile mai departe și să ne aliem pentru încă trei sezoane, de data aceasta mult mai strâns.

Parteneriatele între cluburile de fotbal și site-urile de pariuri sunt ceva obișnuit în întreaga lume și ne bucurăm că astăzi în România avem o legislație care ne permite să semnăm astfel de parteneriate prin care să se finanțeze performanța și competitivitatea.

Nu a fost ușor să alegem NetBet din multitudinea de oferte pe care le-am avut pe masă, însă sunt sigur că avem în fața noastră trei sezoane de succes pentru ambii parteneri și că am 'pariat' corect", a zis Valeriu Argăseală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  16 Iunie 2016, 19:27

nu conteaza, campioana este astra ! cea mai buna echipa din ro.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Iunie 2016, 00:07
Postat de cris4co pe 15 Iunie 2016, 18:50

Ha Ha...Mafie pe fata...autoritatile dorm cand e vorba de steaua...cine garanteaza ca steaua nu aranjeaza rezultatele meciurilor pentru un profit financiar din pariurile romanilor ?

desfiintarea voastra e aproape,asa sa fie

cris4co
cris4co  •  15 Iunie 2016, 18:50

Ha Ha...Mafie pe fata...autoritatile dorm cand e vorba de steaua...cine garanteaza ca steaua nu aranjeaza rezultatele meciurilor pentru un profit financiar din pariurile romanilor ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează