FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizie surprinzătoare a lui Gnohere » A anunțat că renunță la contract!

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

Apar noi amănunte în legătură cu transferul lui Gnohere la Steaua.

Sursele Gazetei dezvăluiseră în ediția de ieri că "Luana, fata lui Mircea Rednic și impresara jucătorului, știa foarte bine că Gnohere urmează să semneze cu Steaua, pentru că în acea săptămână discutase de mai multe ori cu fotbalistul la telefon. A venit la întâlnire pentru că a luat 25.000 de euro din acest transfer".

O altă persoană apropiată tratativelor susține că pretențiile financiare ale impresarei au dus la un adevărat scandal între aceasta și fotbalist: "Luana nu a fost de acord ca Eddy să semneze cu Steaua, iar Mircea Rednic o pistona cu sute de mesaje pe WhatsApp să nu își dea acordul pentru cedarea acestuia la marea rivală a dinamoviștilor. Gnohere și Luana s-au certat rău în sediul clubului, de față cu Argăseală, pentru că aceasta refuza să semneze în locul special destinat agentului".

În momentul în care fiica lui Rednic a realizat că fotbalistul nu poate fi convins să refuze Steaua, a cerut să încaseze comisionul maxim.

"În contract se stipula că Luana va primi un comision de maximum 10% din suma de transfer. Aceasta i-a transmis atacantului că în cazul Stelei nu e dispusă să negocieze deloc și vrea toți cei 25.000 de euro care i se cuvin din cei 250.000 plătiți de Becali. Jucătorul a făcut o criză de nervi și a promis că va renunța la impresar din vară, când contractul lui cu Luana va expira", sună dezvăluirile sursei GSP.

Reporterii Gazetei au încercat și ieri să ia legătura cu Luana Rednic, dar aceasta nu a putut fi contactată pentru a comenta dezvăluirile ziarului.

3 ani și jumătateeste durata contractului dintre Gnohere și Steaua, atacantul fiind cotat la 900.000 de euro conform site-ului transfermarkt.de

"Eu cred că Mircea Rednic are un cuvânt de spus în ce se întâmplă la Dinamo și nu e normal. E combinația letală: antrenor, impresar, comisioane... De la început, totul era clar"
Florin Prunea, președinte Poli Iași, în septembrie 2016

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  23 Ianuarie 2017, 14:30

Strâmbul îi lua bani ca să-l bage-n teren... fie-sa... ca să- l livreze becaliotului. Numai lume bună și maniere alese. Câteodată, chiar te gândești la unele practici (...) ca la o formă de justiție

dora
dora  •  23 Ianuarie 2017, 12:44

Luana nu a avut niciun merit în acest transfer, dacă am înțeles eu bine. Și de ce a avut pretenții...doar pentru că este impresara jucătorului ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Ianuarie 2017, 12:18

familia Rednic si Dinamo au fost cele mai bune lucruri din cariera sportiva a lui gnohere. de aici se duce totul la vale. in maxim un an ajunge si el pe la liceul Eliade.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează