FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

UPDATE Decizie surprinzătoare luată de Miriuță » Ce i-a transmis unuia dintre petrecăreții de la Piatra Neamț

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 12:09

Miriuță vrea să-l folosească pe tânărul mijlocaș Valentin Costache până la finalul anului, deși acesta se va transfera la CFR de la 1 ianuarie.

update

Totuși, Costache nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Poli Iași, din cauza unei probleme medicale. Miriuță nu a dorit să riște o recidivă a unei probleme mai vechi. Deși a așteptat până în ziua meciului cu speranța de a-l folosi, antrenorul dinamovist nu se va baza pe mijlocașul care simte încă mici dureri după o problemă musculară.

Ionuț Negoiță l-a vândut la CFR pe cel mai bun dinamovist din acest sezon, Valentin Costache, 19 ani, în schimbul a 700.000 de euro. Mutarea propriu-zisă se va face după ultimele 5 meciuri din acest an, 4 de Liga 1 și unul de Cupă.

Până când fotbalistul de 19 ani va deveni "ceferist" cu acte în regulă, Vasile Miriuță are de gând să-l folosească pe cel mai eficient fotbalist al său și, conform surselor Gazetei, chiar a purtat o discuție separată cu mijlocașul de bandă.

Antrenorul i-ar fi transmis acestuia că se bazează pe el în continuare și că îl roagă insistent să se concentreze pe ce are de făcut în "Ștefan cel Mare" până va lua drumul Clujului.

Iertat pentru beție

Costache face parte din grupul petrecăreților care au băut la Piatra Neamț până la 5:00 dimineața înainte de meciul de Cupă cu Aerostar Bacău.

Antrenorul "câinilor roșii" nu l-a văzut vinovat pe Valentin în niciun moment, considerând că acesta a fost influențat de veteranii Filip&Co., astfel că nu are niciun resentiment față de fotbalist. Costache are șanse mari să fie titular în meciul cu Poli Iași, programat diseară. 

3 goluri și 2 assisturi în 14 meciuri a reușit Costache în acest sezon de Liga 1

4 ani este perioada contractului pe care l-a semnat Costache cu CFR, valabil din această iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  25 Noiembrie 2017, 17:09
Postat de Andrei Ionescu pe 25 Noiembrie 2017, 13:17

salutari, Dinamo,Negoita,etc. Dinamo are cateva probleme majore; o anumita indisciplina,diminuarea valorica alotului prin vanzarea unor jucatori valorosi,puterea financiara scazuta. Asa ca mari pretentii Dinamo nu poate avea.

Dinamo n-are lot decat de playout!

davidblack
davidblack  •  25 Noiembrie 2017, 16:00

Nu dati " vina " pe alcol dinamo nu are patron....

753720451412471
Andrei Ionescu  •  25 Noiembrie 2017, 13:17

salutari, Dinamo,Negoita,etc. Dinamo are cateva probleme majore; o anumita indisciplina,diminuarea valorica alotului prin vanzarea unor jucatori valorosi,puterea financiara scazuta. Asa ca mari pretentii Dinamo nu poate avea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează