FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Declarația care aruncă în aer vestiarul FCSB pe final de campionat! Va pleca cel mai bun om? » "E gata colaborarea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 09:23

Dinu Gheorghe, fost președinte al Astrei, îl cunoaște bine pe Constantin Budescu și e de părere că Nicolae Dică a greșit atunci când l-a schimbat pe acesta în meciul pierdut la Iași, 0-1. 

Mai mult, fostul oficial al giurgiuvenilor e de părere că aventura lui Budescu la FCSB nu va mai dura foarte mult. 

"Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea două meciuri, dacă nu îl mai scoate.

El vine dintr-un mediu în care rigorile nu erau cele de la FCSB. Dacă toată cariera ai lucrat într-un anumit fel, e greu să te schimbi la 28-29 de ani. Ei ştiau pe cine aduc.

Sunt jucători cărora trebuie să le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocaş. Primeşte sarcini în teren pe care nu le poate duce la bun sfârşit. El trebuie să înscrie, nu poate avea alte sarcini", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

2.300.000 €este cota lui Constantin Budescu pe transfermarkt 

...despre meciul de la Iași: "La Iaşi, echipa făcuse o repriză slabă. O singură şansă aveau, o execuţie a lui Budescu. Dacă scoţi şi singura ta şansă, ce pretenţii să mai ai? Eu nu cred că Budescu a fost schimbat la pauză de domnul Becali".

14 goluriși 12 pase decisive a reușit Budescu în cele 34 de meciuri oficiale jucate pentru FCSB, de când a ajuns la roș-albaștri

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
fangigi
fangigi  •  11 Mai 2018, 16:42

De cand Dica face schimbarile oameni buni? Sau traiti pe alta planeta? Bineinteles ca ciobanul l-a scos la pauza pe Sarmaluta, ca sa-l pedepseasca pt ca s-a plimbat toata repriza pe teren! Nu vi s-a parut suspect ca la interviul de dupa meci, la intrebarea lui Moraru, nu a comentat absolut deloc schimbarea facuta la pauza? Si daca prin absurd, Dica facea mutarea si pierdea meciul, garantat la ora asta principal era Titi Dumitriu sau altul care sa stea drepti!

xnread
xnread  •  11 Mai 2018, 13:42

Bună ziua. Dl Gheorghe are dreptate, iar dacă s-au constatat disensiuni, vinovatul e cel care l-a contractat, nu acel care a acceptat oferta. În aceeași ordine, cum e normal, conducerea ( acționari / patronat ☺ ) și / sau antrenorul & staff ul tehnic sunt suverani, decidenți, nu jucătorul ori lotul disponibil, ca în orice mediu profesionist.:)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2018, 13:35

aveau si fcsb un jucator in lot si au reusit sa-l termine. cum am zis la inceput de sezon. intr-un an de zile fcsb pune pe butuci orice fotbalist.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close