FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Declaraţia care îi va înfuria pe fanii ploieştenilor: "Petrolul, cea mai neplăcută experienţă a mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 10:31

Petrolul a intrat în insolvenţă la începutul acestei luni, însă formaţia ploieşteană i-a oferit unuia dintre foştii ei antrenori momente neplăcute chiar atunci cînd formaţia stătea bine din punct de vedere financiar.

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Xanthi, a oferit un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a vorbit, printre altele, despre cea mai neplăcută perioadă a sa în antrenorat.

"Cea mai dificilă perioadă şi neplăcută a fost la Ploieşti şi nu vreau să intru în detalii. Totuşi, şi acolo am avut satisfacţii şi mă refer la faptul că am avut satisfacţii şi mă refer la faptul că am putut lucra cu nişte jucători precum Pecanha şi Teixeira, nişte oameni adevăraţi", a spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner al României a mai vorbit în interviu despre cea mai frumoasă perioadă a sa în calitate de antrenor, cît de greu îi este să fie fiul lui Mircea Lucescu, dar şi despre ce simte pentru Dinamo. Acestea şi alte subiecte le puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală.

Răzvan Lucescu a antrenat Petrolul din martie 2014 pînă în luna septembrie a aceluiaşi an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  24 Februarie 2015, 18:40

bai, saracilor, de ce mi-ati sters comentariul, parlitilor?! ca l-am injurat pe capra. saraciilor

un_gazar
un_gazar  •  24 Februarie 2015, 10:06

Pentru Razvvan nu fanii au fost problema.Noi l-am sustinut mereu si in mod sigur s-a simtit apreciat.Problema a fost modul in care l-a tratat conducerea, de aceea a ramas cu un gust amar.Eu il consider un antrenor serios si valoros si am regretat plecarea lui.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Februarie 2015, 22:09

hahaha, sa stii ca m'a infuriat urat de tot :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează