FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Declarația lui Burleanu despre Gigi Becali a înfuriat un fost patron din Liga 1: "Vrea să-l împuște? E jenant"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 12:42

Adrian Porumboiu, fostul patron al clubului FC Vaslui, a criticat afirmațiile lui Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF a afirmat că Gigi Becali ar trebui să iasă din fotbalul românesc. 

"Probabil că vrea să-l împuște și să scape de el. E penibil, e o afirmație jenantă pentru el", a afirmat Porumboiu la Pro X.

Președintele FRF este de părere că oamenii precum patronul FCSB au contribuit la decăderea fotbalului românesc și că ar fi nevoie ca Gigi Becali și cei ca el să iasă din fotbalul românesc pentru ca acesta să progreseze.

Înainte de asta, Gigi Becali a afirmat la rândul său că oamenii din fotbalul românesc, alături de politicieni, ar trebui să facă front comun pentru a-l îndepărta pe Burleanu de la conducerea Federației.

"Să fiu foarte clar în ce-l privește pe Gigi Becali. Cred că fotbalul românesc se va reforma total când nu vor mai exista oameni ca Gigi Becali aici. Credeți că găsim oameni de acest tip în Premier League sau Bundesliga?" Răzvan Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  09 Septembrie 2017, 10:49

Iar e umil Știuletoiu în fața ciobanului . Ăsta se străduie de ani de zile să fie argat la stâna Prostului ... La banii lui ... E scârbos , poate de la faptul că e din Vaslui i se trage ...

polistul68
polistul68  •  08 Septembrie 2017, 23:03
Postat de florin_ch pe 08 Septembrie 2017, 14:56

Nici eu nu sunt de acord cu metodele ciobanului, cu magariile lui sau cu atitudinea afisata.Insa trebuie sa se recunoasca ca este singurul care tine lumina aprinsa in fotbalul asta romanesc.

Da..dar posibilitatea ca FCSB,,,,Steaua..cum i se mai spune pioate disparea oricand...sa cnduci asa un brand...cu furaciuni si magarii...e riscant..de aceea prefer calea sigura..mai ales ca aici vorbim de ceva de traditie.

883135188391540
Popa Corneliu  •  08 Septembrie 2017, 18:06

A ramas singurul care mai baga bani in fotbal in rest in fotbalul romanesc sunt numai echipe politice de la Primarii, judete, departamente ale ministerelor! Astazi castiga PSD Crai Olguta, maine UDMR&PSD Kolosvari, la orizont in "joc de glezne" PSD Poli Iasi... daca mai punem cati "oameni sub acoperire" sunt in mass-media... Capisci? Burleanu si Iorgulescu "numiti politic", tocmai ca sa-l scoata "in decor" pe oier, care le strica planurile de a subordona fotbalul romanesc Politicului! Capisci?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează