FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Declarația serii vine de la cel mai bun jucător al Timișoarei: "Cu Dinamo vom juca pe terenul nostru unde e mult noroi și vom fi avantajați"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 22:10

Cătălin Straton a fost cel mai bun jucător de la ACS Poli Timișoara în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, însă recunoaște că ardelenii au fost mai buni.

"Azi CFR a fost mult mai bună ca noi. Nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Îi felicit și le transmit să câștige campionatul. Nu mi-a fost teamă de ei. Știam că sunt foarte bine organizați la fazele fixe", a declarat Straton la TV Telekom Sport.

Straton a oferit și declarația serii: Vom fi mult mai pregătiți cu Dinamo (n.r. se joacă pe 18 decembrie), vom juca pe terenul nostru unde e mult noroi și sunt sigur că ne va avantaja".

"Soljici a fost unul dintre liderii echipei, a ținut vestiarul anul trecut. Eu nu am ce să-i reproșez. N-am cum să cred că a făcut vreodată vreo greșeală intenționată. Eu îi urez baftă" Cătălin Straton

clasament liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
deny74
deny74  •  10 Decembrie 2017, 12:47

Timișoara se sacrifică meci de meci jucând tare,apoi mai vine cate un meci cu FCSB și brusc uită să mai joace fotbal.

observator_federal
observator_federal  •  10 Decembrie 2017, 08:44

Timișorenii, așa văietându-se de lipsa banilor, au făcut totuși și meciuri "pe viață și le moarte", de mare angajament fizic (pe teren , la vestiare și în "reprezentațiile" lui Popa) cum au fost cele de acasă cu Craiova și Cluj. Previzibil, urmează meciul cu Dinamo, tot acasă, în care se vor "sacrifica" iar pe teren... Ah, uitasem, în Cupă, tot acasă, au relansat pacifist Fcsbul care venea după 3 înfrângeri pe toate fronturile. Bravo Popa, de-aia te simpatizeza massmedia fcsbista!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Decembrie 2017, 22:34

Nu cred că Soljici a fost singur ...pe praful de la Timișoara ! Sigur au mai fost 3-4 parteneri de pariuri ! Trebuia să mănance și gura lor și sunt unele meciuri care chiar....nu a putut fi ..”lăsat la greu ” !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează