FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CONCORDIA CHIAJNA 1-0

Declarația zilei după ACS Poli - Concordia, 1-0: "Le urez «Crăciun fericit» jucătorilor de la Poli"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 20:09

Adrian Neaga, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, dezvăluie cum și-a motivat jucătorii pentru a obține prima victorie din acest play-out, 1-0 contra Concordiei Chiajna.

"Le-am spus înaintea meciului, la ședință, că doar dacă se vor dărui și vor juca unul pentru celălalt vom putea obține 3 puncte. Am crezut în noi până la final. Felicit brigada de arbitri pentru modul în care au condus partida. A fost o presiune imensă asupra lor, dar s-au descurcat excelent.

 Avem un lot bun, jucători tineri. Sper să reușim să acumulăm punctele necesare pentru rămânerea în primul eșalon. Avem o singură șansă pentru a primi banii restanți. «Aveți copii, vreți să mergeți în vacanțe la vară, atunci trebuie să rămânem în prima ligă și să primim drepturile de televizare». Le-am transmis asta încă din decembrie, când au primit ultimii bani", a declarat Adrian Neaga la Look TV.

Moderatul TV Digi Sport, Radu Naum, a făcut haz de necaz pe seama salariilor neprimite de jucătorii timișoreni: "Dacă tot au primit ultimii bani în decembrie, aș vrea să le urez «Crăciun fericit» jucătorilor de la Poli". :)

Citește și: VIDEO ACS Poli Timișoara câștigă meciul cu Chiajna printr-un gol inedit marcat în ultima secundă

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 7 DIN PLAY-OUT

FC Voluntari - Juventus 0-1 (vezi detalii AICI!)
Gaz Metan - FC Botoșani
Luni, 18:00 Sepsi - Dinamo

CLASAMENT PLAY-OUT

dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  29 Aprilie 2018, 08:52

rusine mai Nui-om ,ce rau tia facut Timisoara ,de cat sa-ti dea posibilitatea sa spui ce gandesti fara sa te ia nimeni la rost . Tisari ,vezi ca un mitocan face misto impreuna cu Geambasul acela de cai de Vestul tarii ,Fale un bine,dai afara ,pt. ca pe ei ii intereseaza numai "meciul Everest"

sakamoto
sakamoto  •  29 Aprilie 2018, 00:31

Ia mai vedetzi, ca atzi facut clasamentul gresit ciudatzilor:Poli Timisoara are 19 puncte si o victorie. 16+3=19. Chiar este asa de greu la adunare? Chite clase atzi absolvit? 1? 2?...maica raului!

1587791788155500
Sorin Bunea  •  28 Aprilie 2018, 23:16

jos cenzura.....se aude gsp?vai sa nu spunem lucrurilor pe n(a)ume ca va suparati.daca scriu despre viorica vasilica dragnea parca asa o cheama se supara oare felix?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează