FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Declaraţia zilei îi aparţine lui Ionuţ Lupescu » Abia acum a aflat un detaliu important despre Mutu: "Mai joacă Adi?!" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 12:46

Fostul internaţional român, Ionuţ Lupescu, a avut o reacţie incredibilă în momentul în care a fost întrebat despre Adrian Mutu, care din iarna trecută joacă la Petrolul. 

Lupescu, membru în Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică a UEFA, nici nu ştia că Adrian Mutu mai joacă fotbal şi a fost surprins să afle că este în România, la Petrolul.

"Mai joacă Adi?! Cîţi ani are? E bine dacă mai poate. Răzvan poate să-l motiveze, depinde numai de el dacă şi vrea", a spus Ionuţ Lupescu pentru Dolce Sport.

Venit în iarnă la Petrolul, Adrian Mutu a marcat de două ori în campionat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Iulie 2014, 23:16
Postat de ataraxia pe 21 Iulie 2014, 15:06

lupescu? o mizerie de om.

Ai dreptate. O mizerie de om, ca si Hagi, Gica Popescu sau Dorinel Munteanu. Nu se compara cu Mutu sau Dobrin, de exemplu, care sunt/au fost niste romani adevarati, oameni de caracter, care daca-ti dau cuvantul ca se vor face manga cu tine, trec prin foc si prin sabie pentru a se tine de cuvant.

magura
magura  •  21 Iulie 2014, 16:19

O mai mare idiotenie nici ca putea sa spuna acest "inteligent" Lupescu! Cu naiba sa nu fi la curent cu ce se intampla in Romania si sa nu stie ca "valorosul" Mutu "joaca" in Romania? Aaaa, daca il intrebai despre un neica nimeni de la steoaia, intelegeam sa nu stie nimic despre el...

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Iulie 2014, 15:59
Postat de steaua1986forever pe 21 Iulie 2014, 13:17

Probabil Lupescu nu mai e la curent dupa ultimele evenimente dupa perioada de trista amintire cand era la conducerea FRF si se ocupa cu "supervizarea CCA" mai exact el delega arbitri in Liga1 la vremea respectiva. Numita si perioada "Sampanie" sau "Step by step". Culmea, in perioada aia au fost arestati cativa, insa "seful Lupescu" nu. Bineinteles, asta il califica automat pentru un post la UEFA. La "dezvoltare" desigur. Ar fi fost si mai interesant sa il puna la "etica" sau la "anticoruptie" pe coruptul asta. Oricum, tupeul UEFA nu are limite....

+

Vezi toate comentariile (14)
Comentează