FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Declaraţie bizară a lui Daniel Pancu! Unde credea înainte de startul Ligii 1 că se va clasa Rapidul

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 12:50

Rapid a terminat turul pe ultimul loc, contractele a zece jucători au fost reziliate, dar Daniel Pancu încă speră că echipa îşi va reveni în retur şi spune că principala problemă au fost jucătorii, care nu au făcut faţă rigorii din Liga 1.

"A fost un tur de coşmar. Stau cu capul în pămînt. Mă simt umilit. Poate e şi vina mea că nu am luat atitudine cînd a trebuit. Nu credeam că vom fi ultimii, ci că vom fi în primele şase.

Principala problemă au fost jucătorii. A fost un impact prea mare pentru jucători obişnuiţi cu ligile inferioare. Dar din iarnă vor veni jucători mai buni şi ne vom salva de la retrogradare. Au mai fost echipe în situaţia noastră. În afară de Ceahlăul, pe care deja o văd retrogradată, echipele de la locul opt în jos se luptă pentru rămînerea în Liga 1.

Dinu Gheorghe se ocupă de club. Face planuri, vorbeşte cu patronul, cu jucătorii", a declarat Daniel Pancu într-un interviu pentru Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
magura
magura  •  09 Decembrie 2014, 06:48
Postat de gametable08 pe 07 Decembrie 2014, 15:20

O stingem mai bine pe m4-t4 ca si asa de o saptamana canta''ard in flacari pentru tine '':)) azi stelistii o sa zica ''ho ho ho ca te stingem'':)) hai ia-ti carutza pur4deii si miscarea in liga a 2a,legenda p.wlii, liga 1 sunteti :)))

Comentariu de 2 lei al unui SIMPATIZANT al clubului fara identitate!!! Daca nu ai ce comenta despre echipa ta, mai bine taci, deoarece pari mai inteligent!!!!

magura
magura  •  09 Decembrie 2014, 06:42

Si de ce trebuie asociata imaginea lui Pancu, langa cea a unui fotbalist care se afla la un club de langa cimitir? De ce in toate pozele, indiferent de ce fotbalist se vorbeste, musai trebuie sa fie si un fotbalist al echipei de langa cimitir? Altfel nu puteti, decat sa scoateti in fata, excesiv si enervant, echipa de langa cimitir? RUSINE GSPISTILOR!!!

hamsikk17
hamsikk17  •  07 Decembrie 2014, 18:46
Postat de inginerul. pe 07 Decembrie 2014, 15:45

Sa imi sterg paula de dinatii tai de stelist sub acoperire ! Macar schimba-ti sigla si termina odata cu mascarada asta. Nu esti dinamovist !

Pardon, nu era pentru tine postul de mai jos. :))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează