FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Declarație ciudată a lui Reghecampf înainte de meciul cu Dinamo: "Vreau ca acest jucător să-și dea autogol sau să facă penalty"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 12:49

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul cu Dinamo, de duminică, și a spus că vrea ca Steliano Filip, fundașul "câinilor", să-și dea autogol sau să gafeze decisiv.

"Din ce am văzut, lumea spune că Dinamo este favorită. Și e foarte bine. Pe mine nu mă interesează acest lucru. Pe mine mă interesează să câștigăm cu 1-0, cu un gol pe care să-l marcăm dintr-o greșeală a lui Filip. Să facă un 11 metri sau să-și dea autogol. Am zis așa, mi-a venit Filip în cap" a declarat Laurențiu Reghecampf.

Mihai Stoica a punctat imediat: "Probabil că Filip ar fi trebuit să fie eliminat la meciul cu CSU Craiova (n.r. în sferturile Cupei României). Poate ar fi trebuit să primească al doilea cartonaș galben", a spus MM.

Citește și: Antrenorul FCSB-ului nu uită de Vochin! Replici dure pentru consilierul lui Burleanu: "Văd că acum e «pe silent»"

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
gogucovasna9
gogucovasna9  •  01 Aprilie 2017, 19:16

Ba *** ***!!! Nu mai steaua baaa, e fc starfoods becali baaa!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  01 Aprilie 2017, 17:59

Reghecampf este un nesimtit !!! El merita un autogol de la Becali...PLACAREA !!!

1149097785109254
Cosu Liviu-Gabriel  •  01 Aprilie 2017, 17:25
Postat de zizu pe 01 Aprilie 2017, 14:51

si prin intermediul fituicii de casa gsp....fcs star incearca sa puna presiune sa loveasca miseleste in unii jucatori importanti,ca sa i faca nervosi,sa i faca sa greseasca in meciul direct,atata tot.....

filip e important e cel cu pianul,adica umplutura

Vezi toate comentariile (27)
Comentează