FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Declaraţie de dragoste a lui Flavius Stoican: "Fanii noştri sînt unici, speciali" » Cum stau dinamoviştii în clasamentul asistenţei din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 12:37

Flavius Stoican a organizat o conferinţă de presă înaintea partidei cu Steaua din returul semifinalei Cupei României. În manşa tur, Dinamo a pierdut în meciul considerat în deplasare pe Naţional Arena, scor 2-5.

Tehnicianul dinamovist speră ca şi jucătorii dinamovişti să se ridice la nivelul suporterilor: "Faptul că după acest eşec va veni atîta lume să ne susţină este un cîştig. Vom încerca să ne ridicăm şi noi la nivelul fanilor. Ei sînt speciali, sînt unici.

Ar fi o minune să cîştigăm la 3 goluri şi să ne calificăm. Atunci putem spune că sîntem egalii suporterilor noştri. Vom face tot ce ne stă în putinţă să cîştigăm acest meci, noi vrem să învingem pentru noi şi pentru fanii noştri minunaţi.

Nu mai contează ce s-a întîmplat în campionat. La un meci Steaua - Dinamo toţi sînt concentraţi la maximum.  Sper să avem şansă şi să marcăm din situaţiile pe care le vom crea. Cînd te susţin 40.000 de oameni nu se poate să nu-ţi creezi situaţii de poartă. Şansele sînt mici pentru calificare, dar există", a spus Stoican într-o conferinţă de presă.

Dinamo e pe 3 în clasamentul suporterilor
Chiar dacă echipa este doar pe 4 în Liga 1, fanii au revenit lîngă echipă în acest sezon. Roş-albii au o medie de 8.550 de spectatori la meciurile de acasă, a treia din Liga 1. Doar Steaua şi Petrolul stau mai bine, cu 9.397, respectiv 9.143.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
1745flo
1745flo  •  16 Aprilie 2014, 23:13
Postat de raducioiu80 pe 16 Aprilie 2014, 13:50

bah eu tin minte cand a murit hildan, pe toate stadioanele din tara s a tinut moment de reculegere. pana si ''ti'' au fost oameni si au plecat capetele cateva secunde si au aplaudat intelegand ca e vorba despre pierderea unei vieti omenesti. pe un singur stadion nu s a respectat, ba mai mult au inceput injuraturile si invectivele indreptate impotriva unui decedat. si aveti pretentia sa fiti respectati de altii ?? nici macar nu meritati sa fiti injurati.

de ce sa injuri o oaye? oricum n-ar pricepe nimic!:)))

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  16 Aprilie 2014, 16:06
Postat de mariuss72 pe 16 Aprilie 2014, 14:25

Suporterii nostri dau dovada de carcter, tin aproape de echipa, mai ales acum, in momente grele. De caracter vad ca nu prea dai tu dovada, cu comentariul asta...surprinzator, te stiam un om decent, cu comentarii foarte pertinente.

Adevarul e ca cea mai tare coregrafie facuta vreodata pe un stadion de fotbal in Romania a fost facuta de voi,,, aia cu Hîldan! Bravo!

valah7mai1986
valah7mai1986  •  16 Aprilie 2014, 15:49
Postat de superstar23 pe 16 Aprilie 2014, 15:46

Mare caracter aveau acum un an cand erau 150 pe stadion. Sau mare caracter aveau cand vindeau Pepsi. Toata propaganda asta si toate mizeriile astea de acum se vor intoarce asupra voastra.

Lasa-i bre in pace! Nu iti convine ca Neghinita este patron si securistul comunist manager?! Nu iti convin 8 goluri marcate in poarta intr-un sezon care inca se disputa?!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează