FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declarație extrem de dură făcută de Anamaria Prodan » Atac la legendele Stelei: "Nu poți face performanță cu unul care bea 25 de ore din 24"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 11:39

Anamaria Prodan s-a implicat în lupta dintre Gigi Becali și foștii mari jucători ai Stelei.

Impresarul a avut o reacție dură la adresa legendelor Stelei și a spus că aceștia nu puteau fi puși să antreneze la grupele de copii și juniori ale echipei.

"Legendele Stelei trebuiau păstrate în cadrul clubului, dar nu puteau fi puse să antreneze la Academia Stelei. Acolo este aurul, de acolo vin copiii. Nu poți să dai juniorii pe mâna oricui.

Dacă vine unul, Dumnezeu să mă ierte, care bea 25 de ore din 24 și care vine mirosind a băutură la antrenament și zice «Hai, bă, dați drumul la alergare», nu poți face performanță.

Trebuie să fie oameni competenți, care să vrea să muncească și să vrea îi învețe pe copii. Gigi vrea jucători tineri și români la echipă", a spus Anamaria Prodan la TV Sport ro.

Citește și: Ultimele informații despre Toșca la Betis Sevilla! Anamaria Prodan clarifică situația: "Valorează mult mai mult! Să vă spun ce își dorește"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (101)
sharpe
sharpe  •  24 Ianuarie 2017, 01:04

N-are Romania km de autostrada câta ....... a *** ,dar asta nu inseamna ca nu se găsește un bărbat sa-i pupe pe toti in .....,sa nu mai vorbim ca nu curge apa pe Dunăre câți copii cruzi a mâncat....,deci asa cum ea are dreptul la viata in continuare si se bucura de o parodie de om,tot asa si Legendele 'telei,au dreptul de a decide ce vor sa facă in viitor si sa se bucure de ........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  23 Ianuarie 2017, 21:01

Hidra cea cu respiratia otravitoare!

patraulea2015
patraulea2015  •  23 Ianuarie 2017, 20:15
Postat de Sàrupt Unbúrlan pe 23 Ianuarie 2017, 20:09

@aldo_m - am fost "elevul" lui Bumbescu la Steaua grupa 87. Oricat de mult ar *** asta e adevarul, de regula "mister" se relaxa pe margine in timp ce noi ne antrenam singuri, si rezultatele vorbesc de la sine - din 30 de copii a ajuns fotbalist de profesie numai unu', si ala cu noroc dupa ce s-a scolit la Dinamo unde taica-su era antrenor la echipa mare. Bineinteles ca a fost vina noastra, n-am fost fotbalisti dar asa se intampla cand selectia se facea pe baza de punga de la parinti, antrenezi 10 ani 30 de copii cu 0 rezultate.

Dar de ce nu spune nimeni cum cerea bani sa bage copii sa joace?!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează