FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Declarație genială a lui Cornel Dinu despre un antrenor din Liga 1: "Când îl vezi, îți amintești că ai datorii. N-a zâmbit niciodată în viața lui" :D

Neagoe l-a băgat în ședință pe Patrick Petre în timpul meciului cu FCSB // FOTO: Raed Krishan
Neagoe l-a băgat în ședință pe Patrick Petre în timpul meciului cu FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 23:30

Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, nu a scăpat de remarcile amuzante ale lui Cornel Dinu după înfrângerea echipei sale cu FCSB, 0-2.

"Nu prea poți să ai pretenții de la Eugen Neagoe. Nu știu dacă a zâmbit vreodată în viața lui. Îți aduci aminte că ai datorii când îl vezi", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Vezi și: Cornel Dinu face praf sistemul din Liga 1 și îl atacă pe fostul șef FIFA: "Comicării, dijmuiri, calcule și procente"

Cronica partidei FCSB - Sepsi 2-0VIDEO cu golurile partidei

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  26 Februarie 2018, 20:22

nu cred ca-l plateshte cineva sa zambeasca.....si nici cu cornel dinu..nu mi-e rushine la capitolul..zambete..

983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Februarie 2018, 13:13

Si noi cind vedem mecla lui dinu ne aducem aminte de baba hirca.

m1k3
m1k3  •  26 Februarie 2018, 11:17
Postat de Cristian Pascu pe 26 Februarie 2018, 07:57

Genial ?!?! Mie mi se pare ca a îmbătrânit urât, logoreic, grăbit să spună cât mai multe despre oricine si orice de frică că nu mai apucă.Genial mi se pare sa l vad pe Willian & co, brazilienii anonimi crescuți de Lucescu bombardând Barcelona si alte forțe.Asta e atingerea genială românească la cel mai înalt nivel azi. Prin comparație, dl Dinu, in ciuda informațiilor multe strânse in memorie care mie nu mi lasă, totuși, impresia de eruditie, pare un bufon de lux la TV, cu derogare la împroșcat cu noroi, răutăți etc. Toate permise in numele unor performante inferioare cu extrem de mult unora ca :Lucescu, Jenei, Iordănescu,in al căror discurs e foarte greu sa găsești mișto ul ăsta...!?!?!

Willian anonim? A dat Shaktaru vreo 15 milioane de euro pe el...Daca ii lua moca de prin liga a 3a din brazilia atunci puteai sa zici...dar tot ce au cumparat a fost pe milioane bune...nu erau anonimi deloc

Vezi toate comentariile (20)
Comentează