FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 2-1

Declarație incendiară a lui Bărboianu după 2-1 cu Dinamo: "Îmi doresc să ne vedem în play-out! Mă voi bucura mereu când îi voi bate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 22:09

Ștefan Bărboianu a reacționat după succesul cu Dinamo, scor 2-1. Fundașul speră ca fosta sa echipă să nu prindă play-off-ul, acesta având un mai vechi război cu Ionuț Negoiță, care l-a acuzat de blat în meciurile cu Steaua. 

" Dinamo nu mă bate niciodată. Dumnezeu există și îi mulțumesc. Reușesc să câștig mereu împotriva unui om care m-a jignit și mă voi bucura întotdeauna când îl voi învinge. Suntem mulți jucători care am fost batjocoriți acolo.

Am demonstrat că am fost aruncați degeaba, ca niște măsele stricate. Acum suntem foarte fericiți. M-am simțit bine la Dinamo, respect suporterii, pe toată lumea în afară de un singur om, care și-a bătut joc de mine, de familia mea, de cariera mea. De aceea bucuria este foarte mare! Așa cum am promis de la bun început voi merge până la capăt cu procesul.

Îmi pare rău pentru băieți, dar cred că vor juca împotriva noastră în play-out. Îmi doresc să îi întâlnesc acolo. Victoria ne dă moral, încredere, e un mic pas spre salvarea e la retrogradare", a zis Ștefan Bărboianu la TV Dolce Sport.  

CE A ZIS CRISTESCU:

"Este o seară minunată pentru mine. Am dat golul victoriei, ca și în tur. Nu am nimic cu Dinamo, încerc să-mi fac treaba pentru echipa mea.

Important este ca echipa să câștige. S-a tras mult de timp, dar trebuia să facem totul să câștigăm.

Chiar făceam haz de necaz că nu marcăm mai mult de un gol într-un meciuri. Iată că am reușit. Dinamo are o echipă bună, sper prindă play-off-ul mai ales pentru suporteri", a zis Cristescu la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Februarie 2017, 09:35
Postat de daweroirl pe 14 Februarie 2017, 07:44

Doar rinamo București...pt play out sa te pregatesti , Doamne ajuta !

în foto de la avatar cred că ești tu,ce e pe chip este și înlăuntru și iese și afară.Doamne ferește!

chris_bu67
chris_bu67  •  14 Februarie 2017, 09:34

Te bate pe tine Dumnezeu,sunt convins că zugravul a avut dreptate în legătură cu tine!

adyqip
adyqip  •  14 Februarie 2017, 08:59

doar fostii jucatori ai lui Dinamo sunt in stare sa moara pe teren la meciul cu fosta echipa, n-ai sa vezi acelasi lucru si la steaua ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează