FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declarație surprinzătoare a lui Narcis Răducan: "E o chestiune de timp până va veni antrenor la Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 16:56

Narcis Răducan a declarat astăzi că îl vede pe Edi Iordănescu favorit să devină antrenorul Stelei, după ce Laurențiu Reghecampf își va termina mandatul. 

"Este o chestiune de timp să ajungă la Steaua, dar timpul acesta poate fi un an, doi sau cinci. Pentru că Edi Iordănescu intră în acea categorie a oamenilor care iubesc de mici Steaua. Edi a ajuns la o pregătire profesională care-i permite să preia o astfel de echipă. 

Sunt prieten cu amândoi (n.r. Reghecampf și Iordănescu), dar asta este părerea mea. Dacă va dori Reghe să plece  sau dacă i se va termina contractul, atunci Edi se va afla acolo în top pentru a-l înlocui", a declarat fostul jucător al Stelei.

Totuși, Narcis Răducan nu crede că Laurențiu Reghecampf ar trebui schimbat de pe banca roș- albaștrilor. Reghe mai are contract cu Steaua până în vara lui 2018 și o clauză de reziliere de un milion de euro.

”Reghe trebuie să rămână la Steaua, pentru că a făcut lucruri foarte bune acolo, atât pe plan sportiv, cât și financiar. În plus, pe plan extern a ținut piept unor puteri cu bani mult mai mulți decât are clubul Steaua. De aceea spun că ar trebui să-și termine mandatul", a declarat acesta la TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
englezu
englezu  •  05 Decembrie 2016, 20:47

Edy Iordănescu ar face o mare greșeală să vină la Steaua cât timp este patron Jiji - *** ! " S-ar prostitua " !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  05 Decembrie 2016, 19:39
Postat de lapusneanul pe 05 Decembrie 2016, 18:46

tu faci parte din cei 100 de fecesebisti care ati promis o coregrafie dar ati uitat recuzita acasa ? :) mai ai vesta de la meciul cu city ?...ieri seara ati fost vreo 200, voi sunteti multi, dar nu va vede nimeni :) am zis ! :)

in loc sa pupi picioarele stelistilor ca v-am salvat echipa de la desfiintare(vezi brasov),tu vorbesti prostii pe gsp. si dupa se intreaba antistelistii,de ce nu procedeaza Steaua cum a procedat bayern cu dortmund. wtf? pai voi nu aveti nicio urma de recunostinta. bai ***,Steaua are detasat cea mai mare medie de suporteri la stadion din liga 1. multi putin,sunt cu 50% mai multi decat cei de pe locul 2,ca medie de suporteri la stadion. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

san_lorenzo
san_lorenzo  •  05 Decembrie 2016, 19:31
Postat de randoom_._ pe 05 Decembrie 2016, 19:13

pai fecedebistii au umilinta in adn. nici sa citeasca nu stiu. ha ha ha

Plus psd, dragule, ai uitat maxima!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează