FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarație surprinzătoare a lui Negoiță » Abia l-a instalat pe Andone, dar l-ar lăsa să plece în august: "Nu s-ar pune problema să nu fiu de acord"

FOTO Octavian Cocoloș fcdinamo.ro
FOTO Octavian Cocoloș fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 13:43

Ioan Andone, 56 de ani, a fost prezentat azi ca noul antrenor al lui Dinamo (Vezi detalii).

Totuși, tehnicianul lui Dinamo ar putea pleca în scurt timp, dacă FRF îi propune postul de selecționer. Finanțatorul Ionuț Negoiță a spus că, dacă Andone va avea această șansă, nu se va opune.

"Pentru mine, ar fi o onoare ca un antrenor de la Dinamo să fie numit selecționer.

Dacă se va întâmpla asta, nu s-ar pune problema să nu fiu de acord cu numirea lui la naționala României", a spus Ionuț Negoiță la conferința de presă.

Contractul selecționerului Anghel Iordănescu expiră după EURO 2016, iar FRF încă nu a stabilit noul tehnician al României.

Citește AICI detalii despre ce a declarat Andone la prezentare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Mai 2016, 22:13

Lucescu are 71 de ani.La varsta lui altii se bucura de viata.Si tineretea are avantajele ei.Eu cred ca ucrainienii s-au gandit la asta.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Mai 2016, 18:51
Postat de nebraska pe 23 Mai 2016, 17:31

Mai multa atentie la scris,dintr-e ala arata ca dracu....nu esti alde randoom,bakuin sau valahu sa ucizi limba romana la fiecare postare.

Vroiai sa spui ca nu e imperatorul, terminatorul sau davidero .

nebraska
nebraska  •  23 Mai 2016, 17:31
Postat de zecs93 pe 23 Mai 2016, 15:38

Sunt de acord cu tine, dar comparatia dintr-e stoican si rednic nu-si are rostu daca comparam doar sistemu competitional, fara playoff si playoutt o sa vezi ca Dinamo a terminat pe 2 cu Rednic la pauza meciului de la giurgiu Dinamo era campioana ca ii conduceam pe astra cu 1-0 !!! Deci Stoican nu a avut parte de playoff si playoutt si cu toate astea a terminat pe 4, deci sub rednic, iti zic eu sigur ca daca stoican era in playoff si playoutt nu facea nici cat punctele stranse de ASA TARGU MURES !!!

Mai multa atentie la scris,dintr-e ala arata ca dracu....nu esti alde randoom,bakuin sau valahu sa ucizi limba romana la fiecare postare.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează