FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declaraţii dure ale unui fost conducător din Ghencea: "Locul actualei echipe a Stelei nu e în Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 14:02

Debutul dezastruos al Stelei în grupele Ligii Campionilor, 0-3 cu Schalke şi 0-4 cu Chelsea, a arătat limitele echipei lui Reghecampf.

Fostul conducător al Stelei, Marcel Puşcaş, e convins că nici o formaţie din Liga 1 nu poate să facă faţă nivelului din Liga Campionilor.

“La ora actuală, nici o echipă din România nu se poate bate cu primele 5-6 echipe din campionatele mari ale lumii, iar cînd vezi asta nu trebuie să ridici prea mult codiţa, că şi asta face parte din joc.

Steaua în faţa lui Chelsea a arătat ca Avîntul Bîrsana în Cupă. Este cea mai valoroasă din România, dar locul ei sau al nostru nu este în Liga Campionilor“, a spus Puşcaş la Sport Total fm.

"Vedem vreunul dintre jucătorii Stelei de acum apropiaţi de valoarea celor de atunci? Sau vreo echipă, din ’70 pînă acum, care să fi luat patru goluri acasă într-un meci din cupele europene, fără să înscrie măcar un gol? Aici am ajuns!", a mai declarat Puşcaş.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
polistul68
polistul68  •  08 Octombrie 2013, 11:10
Postat de totdd pe 07 Octombrie 2013, 17:03

cine visa ca steaua termina pe primul loc, sunt aceeasi cu cei care visau sa batem turcia. dupa ce cu ungaria ne-am retras in minutul 2 la 1-0 ! pitzi e acelasi. campionatul romanesc este de nivelul lui pitzi

Sicner, nici turcia nu mai e de speriat...si de exemplu, eu cred ca steaua ar avea sanse daca juca cu Galata...si despre Piti, el rpefera sa nu pairda, si atunci securizeaza jocul...si acuma esti rautacios, cu ungaria chiar nu ne-am aparat dupa 1-0....problema e ca vin peste tine adversarii..si Olanda are mom cind se apara..daca vin peste tine aia, nu ai ce face...si da, Piti e la nivelul fotbalului din Romania...nu avem de unde scoate o nationala mai buna, daca nu avem campionat mai bun, unde sa ne crestem jucatorii..nici un stelist nu va progresa in meciuri cu Sageata , Viitorul sau Poli..asta e realitatea.

mihaitanase
mihaitanase  •  08 Octombrie 2013, 04:28

EU SUNT STELIST DIN 58 , DAR PUSCAS , PE CARE L-AM ADMIRAT FOARTE MULT , SA-SI ADUCA AMINTE CA DUPA 90 AM AVUT NISTE ADVERSARI (MONTTPELIER , PSV SI PANATHINAIKOS ) CARE NE-AU MASACRAT .NICI NU VREAU SA POMENESC SCORURILE , CA MI SE FACE RAU .

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  07 Octombrie 2013, 20:22

Tocmai Puskas Marcsely să nu fi observat ce a făcut CFR Cluj în Liga Campionilor?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează