FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarații "halucinante" ale lui Marius Șumudică: "Din suflet îmi doresc, FCSB campioană!"

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 09:54

Marius Șumudică a șocat vorbind la superlativ despre Steaua, echipă despre care crede că va lua titlul cu multe etape înainte de finalul sezonului.

Enache, Boldrin, Amorim, Alibec, Morais, Budescu și Teixeira. Nu e echipa Astrei, ci actuala echipă a FCSB-ului, fără Boldrin însă, care a decis să plece, între timp, în Turcia.

Fostul antrenor al celor șapte jucători, Marius Șumudică, a plecat ieri din România la noua sa echipă, Kayserispor, și-a făcut declarații surprinzătoare.

"Eu mă bucur pentru Gigi, înseamnă că munca mea a fost apreciată dacă a luat de acolo cei mai buni jucători. Să fim corecți, Steaua e cea mai titrată echipă din România! Când apărea FCSB-ul prin cantonament erau șapte camere pe ei, când apărea Astra era una singură, rătăcită, ba chiar și aceleia i se termina bateria. FCSB are prima șansă să câștige campionatul, chiar dacă e o echipă pe care nu o simpatizez.

Am acolo șapte jucători care pe mine m-au ajutat în carieră și-mi doresc din suflet ca ei să fie campioni! Cred că FCSB va câștiga campionatul cu mult înainte de final, mizez pe ei de departe! CFR n-are nicio șansă! La FCSB sunt cei mai bun jucători, de departe, din România! A făcut cele mai bune achiziții. Dacă Budescu ajungea mai devreme acolo, erau campioni", a spus Șumi.

Întrebat despre șansele să mai transfere jucători de la Steaua, antrenorul de 46 de ani a declarat:

"Nu se pune problema, pentru că Gigi ține la preț și nu ne permitem în momentul de față. Am făcut un efort financiar deosebit plătind 1,2 milioane de euro pentru Boldrin. Eu l-am adus cu salariu de 3.000 de euro la Chiajna, liber de contract. A ajuns la Astra, a luat campionatul și după l-a luat Steaua. Chiar mi-a zis: «Băi Șumi, mi-ai schimbat viața!».

E incredibil ce s-a întâmplat dacă a ajuns la un salariu de jumătate de milion de euro! Există posibilitatea să mai luăm unu-doi jucători care au fost în Liga 1, dar care acum nu mai sunt prin România".

"Sunt mulțumit pentru tot ce am realizat în fotbalul românesc. Chiar numeri pe degete antrenorii care au câștigat titlul în România, iar eu sunt printre ei. Pentru mine e uriaș să câștig campionatul și ca jucător, și ca antrenor"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

2,25este cota caselor de pariuri pentru ca FCSB să câștige campionatul în sezonul care va începe pe 14 iunie, apoi urmează Viitorul, cu cota 6,00, și Dinamo, cota 6,50

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  28 Iunie 2017, 13:27

Un personaj fara coloana vertebrala.....bate cum adie vantul.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Iunie 2017, 12:37

De ce este "declaratie halucinanta"? Observ ca va straduiti sa gasiti in lexicul limbii romane fel de fel de cuvinte pentru a va vinde "marfa", una perisabila si lipsita de credibilitate! Putina decenta nu v-ar strica.

piet
piet  •  28 Iunie 2017, 12:00

daca interviul ar fi fost realizat in luna octombrie ar fi fost realizat cu fostul antrenor k.sporului *** .la batali nu merge vrajeala de ***. *** daca te miros ca nu ai baza iti dau ghiti kelegek .in alta ordine de idei trebuie sa v-a decideti .budescu pana sa fie curtat de *** ,era supranumit sarmale,alibec manca 10 ciocolate,texeira era o baba iar junior era bezmetic !VA-TI SCHIMBAT CUMVA OPTICA?.sau vi se inchide cascavalul ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează