FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declaraţii incendiare ale lui Gigi Becali de după gratii: "Sigla aia ne-a adus doar pierderi! Nu mă interesează" » Detalii incredibile despre regimul de la Poarta Albă

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 11:55

Jurnaliştii de la Ring susţin că au discutat cu Gigi Becali, iar patronul Stelei a oferit ultimele detalii despre situaţia cu MApN. Nu a ocolit nici subiectul legat de transferuri şi a făcut cîteva declaraţii incendiare despre regimul din închisoare. 

"Lumea zice să-l iau pe Ţucudean, dar eu îl iau pe Ţucudean dacă îl dau pe Keşeru. Deci, eu nu vreau să-mi îngheţe picioarele. Că de aia nu-mi îngheaţă mie picioarele, pentru că nu mă întind cît nu îmi e plapuma. Eu, la fotbal, aştept. 
Şi văd în funcţie de ce iau pe jucători, investesc apoi şi iau altul.

Păi, dacă eu am vîndut şi antrenori... Pe Reghecampf am luat aproape un milion. L-am luat pe Sînmărtean pe 150.000 la 34 de ani... Eu aşa fac"

Cu Ţucudean sîntem în negocieri. E vorba de 850.000 de euro şi 20 la sută. Dar mai negociem. Nu e departe", ar fi spus Gigi Becali pentru ziarul Ring.

...despre problema cu marca: "Ştiţi ceva? Pe mine nu mă interesează o siglă. E un desen, înţelegeţi?!... Şi ştiţi cît valorează? Dacă este să vorbim conform logicii, conform dreptăţii şi conform inteligenţei, acel desen valorează cît produce.

Adică cît iei atunci cînd vinzi tricouri, şorturi. Şi ea a produs... nimic: cît am vîndut tricouri, am pierdut, cît am vîndut pixuri, am pierdut. Aşadar, e o siglă care ne-a dus în pierdere.

...despre brandul " Steaua": "Trebuie să înţelegeţi că brandul e altceva, iar sigla este altceva. Brandul Steaua e al nostru. Iar noi nu schimbăm numele de Steaua. Pentru că brandul Steaua reprezintă rezultatele Stelei. Brandul înseamnă palmaresul.

Noi nu pierdem brandul, noi pierdem doar o siglă. Brandul e cu totul altceva. Noi facem fotbal la Steaua, există vreo altă echipă cu numele de Steaua care mai joacă acum? Noi sîntem continuatorii echipei Steaua care a cîştigat Cupa Campionilor. Sigla? Faci alta...".

...despre noua siglă: "Mie îmi place FCSB. E cea mai bună dintre toate siglele de pe lumea asta. Ei fac evaluarea siglei, dar pe mine nu mă interesează. Mie îmi place cel mai mult sigla asta. Dacă vor să facă o evaluare a siglei, să o lase Stelei şi să vedem apoi cît produce. Pentru că orice lucru din lumea asta e evaluat după cît produce. Ei nu înţeleg asta. Ei au rămas...", ar mai fi spus Gigi Becali pentru sursa citată.

...despre regimul din închisoare: "Eu sînt cel mai chinuit deţinut de la regim deschis. Nu există unul mai chinuit ca mine. Toţi cei care au regim deschis merg singuri la muncă. Dar eu, de un an şi trei luni de cînd sînt la regim deschis, merg cu gardianul după mine. Este preţul celebrităţii. Asta e, n-am ce face".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (391)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Ianuarie 2015, 04:08
Postat de qpax pe 26 Ianuarie 2015, 21:25

dudes... if i call you stupid, i think the stupid people will feel offended! ...:)) Nimeni sanatos la cap nu mai comenteaza pe astfel de subiecte din cauza voastra ... ati handicapatizat de tot gspul ...:)) In opinia mea ... cea mai mare BUBA a democratiei ... este ca nu te pedepseste daca esti prost, tampit, sau incult, ci din contra va bucurati de acelasi drepturi ... ca cineva care are o cultura si o inteligenta individuala, mai mare decat cultura si inteligenta voastra colectiva! Si mai mult daca va strangeti intr-un grup ... drepturile voastre cresc proportional ... unde inteligenta si cultura nu sunt cumulative, ci raman la fel. Democratia nu filtreaza valorile! ...:))

"dudes... if i call you stupid, i think the stupid people will feel offended! .." Corect este:"WOULD feel offended". Asa ca, stupidul esti chiar tu...

aius
aius  •  26 Ianuarie 2015, 22:40

imi placi,Gigioneeeeee....,,.chisa-i,, in cap pe stelisti,cu presa lor cu tot ! hahahahahahahahahahahahahaah.....

manu71
manu71  •  26 Ianuarie 2015, 22:14

Vai,ce boala am pe caricatura asta ,numele nostru ramane Steaua,dar o sa ne numim FCSB,sigla mi-a adus numai pierderi,asa este pt ca noi avem fulare si tricouri cumparate cu sigla lu' Pazvate,palmares avem normal, numai ca pe numele Steaua Bucuresti,iar i-am pacalit pe fraierii mei care isi dau sufletul din iubire pt mine,ei sunt destul de...ca sa inteleaga ...FCSB. Eu nu zic ca Armata a jucat corect,dar,cand a jucat cinstit Jiji corect cu armata,va aduceti aminte ce misto facea de Armata cand a aparut Arena Nationala.Sincer vorbind oare de ce sunt la puscarie 3drentzele din fotbal,de cinstite de ce au fost?Aparati un hot care iubea Armata,cand schimba Ha agricole pe Ha in Pipera.Destepti

Vezi toate comentariile (391)
Comentează