FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Declarații incendiare ale lui Gigi Becali: "Hagi mi-a spus că va fi război mare la Cluj" + anunță plecarea lui Dan Petrescu și șterge pe jos cu Denis Alibec!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 20:15

CFR Cluj - Viitorul și FCSB - Astra Giurgiu sunt meciurile care vor decide titlul în această seară. Cu o victorie, clujenii sunt campioni, dar FCSB speră ca Hagi să o încurce pe CFR.  Ambele meciuri vor fi liveTEXT&VIDEO&FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Gigi Becali a avut o serie de declarații incendiare înainte de startul partidei cu Astra Giurgiu și e ferm convins că Viitorul lui Hagi va reuși să o încurce pe FCSB în această seară. 

"Hagi e orgolios. Mi-a spus că va fi război mare. Viitorul are primă mare pentru obiectiv, adică locul 3, 10.000 de euro. Spuneau că-i vor chinui pe cei de la CFR Cluj cum i-a chinuit și Deac anul trecut pe ei. Se va juca corect peste tot. Dacă nu se juca corect, nu pierdeam noi la Iași. Dacă era să câștigăm cu alte mijloace, se putea rezolva acel meci. Dar nu se mai practică astfel de lucruri. Se va juca pe viață și pe moarte la Cluj. CFR joacă tare, dar are și presiune, s-ar putea să fie afectată de presiune, sunt mulți factori psihologici.

Mizez că luăm titlul pe curățenia sufletească a lui Dică. Mizez pe o răsplată pentru bunătatea lui Dică. Să-i dea Dumnezeu un răspuns bun!", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Gigi a condamnat gestul lui Dan Petrescu, care a mers vineri la un meci demonstrativ jucat pe Stamford Bridge între legendele lui Chelsea și Inter Milano. Totodată, Becali a anunțat că "Bursucul" va pleca 100% de la CFR după meciul de azi, atacând fără menajamente echipa "feroviară".

"E narcisism, idolatrie ce a făcut Dan Petrescu. A fost mai important să se întâlnească cu acele vedete. Dan Petrescu e oricum un om deștept, care știe ce are de făcut. El nu va mai fi la Cluj, am vorbit cu cineva care mi-a spus că el nu va mai fi la Cluj.

Dumnezeu nu permite tot timpul hoția. CFR a fost fost în insolvență, ați văzut. Dacă CFR câștigă titlul, e oricum «tocană» la anul. E greu fără coeficient", a declarat Becali.

Adio, Alibec!

Becali a anunțat încă o dată că aventura lui Denis Becali la FCSB s-a încheiat în mod oficial.

"Să-l uitați pe Alibec! S-a greșit de la început, vina e a mea, tocmai de asta n-am ce să-i reproșez lui Dică. Eu l-am pus căpitan după ce Alibec vocifera pe la antrenamente. I-am permis prea multe și am greșit. Am permis fumatul unora tocmai din cauza faptului că Alibec fuma. La Steaua nu vor mai exista țigări. A spus Vasi că va fi disciplină de fier la Steaua. La revedere cu Alibec!", a declarat Becali. 

Vezi și:  4 transferuri SPECTACULOASE la FCSB » Gigi a făcut anunțul la sosirea pe Arena Națională: "Din vară, la Steaua!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1prezescu
1prezescu  •  21 Mai 2018, 08:44

Hagi nu a facut nici un razboi la Cluj,nu avea soldati pentru asa ceva.Hagi vorbeste cam des si necontrolat.Cu un Hagi junior submediocru,cu o echipa de soldati neinstruiti adecvat si rataciti au fost fugariti de ceferistii ardeleni!!

traian_v
traian_v  •  21 Mai 2018, 00:59

Iertati-ma, cine e "Vasi"? Poate imi scapa mie ceva.

menuts
menuts  •  21 Mai 2018, 00:14

Daca a sous Vasi e clar

Vezi toate comentariile (15)
Comentează