FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declaraţii incendiare ale lui Helmuth Duckadam despre Kovacs, Iordănescu şi N'Doye » Preşedintele Stelei îi desfiinţează pe toţi

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 14:35

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, i-a făcut praf pe Istvan Kovacs, Ousmane N'Doye şi Anghel Iordănescu, fiind extrem de nervos după înfrîngerea echipei sale de la Tîrgu Mureş, 0-1. 
...despre Kovacs: "Pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decît lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pămîntului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti", a zis la DolceSport.

...despre N'Doye: "Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N'Doye. Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie pînă acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi"

...despre Iordănescu: "Anghel Iordănescu nu va trage un semnal de alarmă. Nu mă bazez pe acest lucru. Nu a luat niciodată apărarea foştilor componenţi ai Stelei care au cîştigat Cupa Campionilor".

"Tîrgu Mureş nu are nici o vină. Sînt alte jocuri. Se pare că încă sînt echipe foarte puternice, chiar dacă nu mai sînt conduse de oamenii din trecut. Mă refer la o echipă care a fost în mai multe rînduri campioană".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (199)
einhorn
einhorn  •  28 Octombrie 2014, 13:09

vorbeste carpa de duckadam - a avut si el odata bafta porcului si acum guitza la ghene, un mascarici aliniat mai rau ca Lutu la ofurile lui jijinho

madskills
madskills  •  28 Octombrie 2014, 12:34
Postat de wallachian pe 28 Octombrie 2014, 09:46

adevarul e ca la cat de mare e Helmuth daca ii da o palma lu` urangutanul ala, il lasa fara mandibula... ceea ce nu ar fi chiar atat de rau, poate mai termina de vorbit prostii

fii ma serios...Helmuth nici in ziua de azi nu a reusit sa mai stea drept, la ce "coloana" are. E presul lui Gigi si o mizerie de om, care se lauda ca a castigat la loteria vizelor si cand a vazut ca e de munca in SUA a venit cu coada intre picioare. Un om care la revolutie pleca cu masini aro pline cu "bunataturi" in timp ce oamenii mureau pe strazi. Si eu sunt fan al Stelei, i-am prins jucand pe toti dar las-o mai moale cu "presedintele" asta

zidane92
zidane92  •  28 Octombrie 2014, 11:35
Postat de wallachian pe 28 Octombrie 2014, 09:46

adevarul e ca la cat de mare e Helmuth daca ii da o palma lu` urangutanul ala, il lasa fara mandibula... ceea ce nu ar fi chiar atat de rau, poate mai termina de vorbit prostii

Mare si prost! Ii da N2 o peeversa senegaleza i se indoaie capul valetului lui gigi! Duckadam e cel mai bun presedinte de imagine pentru Steaua,daca intra in puscarie e chiar facut pe croiala puscariasilor de la 5teaua!

Vezi toate comentariile (199)
Comentează