FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Declarații incendiare în această seară! Fotbalistul cu care Mititelu vrea să înceapă reconstrucția la Craiova: "Vom fi ca Barcelona" + S-a luat de Gigi: "I se spune așa că-și dădea cu prea mult gel"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 20:51

Fostul patron al Universității Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit să plănuiește să readucă echipa în competiție, iar primul jucător pe care dorește să îl transfere este Florin Costea (31 de ani).

Mititelu speră să obțină până în vară la Curtea de Apel, printr-o decizie definitivă, despăgubiri consistente din partea FRF și LPF, în dosarul dezafilierea. În primă instanță, Tribunalul București a decis că el trebuie să primească 220 de milioane de euro.

"Ce voi face la primul meci nu s-a văzut niciodată în România, vom fi ca Barcelona, voi lua cei mai buni 30 de jucători din România! Am deja trei persoane care caută jucători.

Când Costea va vedea ce contract îi ofer, nu va vrea să plece nici în străinătate. Ca Florin Costea, un jucător la Craiova se naște o dată la 30 de ani, mă simt vinovat că am fost fixist, altfel Costea juca la o echipă mare din Europa. Costea a fost însemnat de mic, la prima atingere a balonului la Craiova a dat gol", a spus azi Mititelu la Radio Sport 1.

Florin Costea evoluează în prezent la CSM Rm. Vâlcea, în Liga a 2-a, și are 5 goluri marcate în două meciuri. 

5 sezoane
și jumătate a jucat Florin Costea la Universitatea Craiova, înainte de a se transfera la Steaua, în 2011. 

Mititelu a lansat acuzații la adresa lui Gigi Becali, despre care spune că a fost omul care și-a bătut joc de Florin Costea și susține că Marcel Popescu, un fost apropiat al său, va fi primul care va abandona CS U Craiova în momentul în care echipa va avea probleme. 

"«Geli» Becali și-a bătut cel mai mult joc de Costea. I se spune așa pentru că atunci când era mic se dădea cu prea mult gel în păr. S-a răzbunat pe toți oltenii ca să-mi facă mie rău. Dar mă voi ocupa eu de toți cei care ne-au facut rău, Marcel Popescu (n.r. președintele CS U Craiova) este primul pe listă.

Acest om care nu știe cum îl cheamă nici cu buletinul în mână vorbește azi la televizor despre Universitatea, dar știu că atunci când CS U va avea probleme, pentru că le va avea, va fi primul care va fugi", a adăugat Mititelu pentru sursa citată.

Dialog Mititelu - Florin Costea, în această seară, la postul de radio: 

Adrian Mititelu: Florine, să nu te pună naiba să pleci la vreo echipă de Liga 1 la iarnă, pentru că ești primul transfer pe care îl voi face la echipa Universității!

Florin Costea: Și în Liga a IV-a vin la Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
stefan..
stefan..  •  25 Septembrie 2016, 19:00

Gargara, marca Mititelu. Asa si-a batut joc de noi mult timp. Ne-a umilit aproape un deceniu, facandu-ne satelitul echipei lui Gigi Becali (puncte, jucatori valorosi catre echipa ciobanului). Nu am avut nici un rezultat cat de cat onorabil (trofee sau clasari in fruntea campionatului). Mai mult ne-a pricopsit cu doua retrogradari. Asta a fost “cosmarul” Mititelu. Din fericire, Stiinta a scapat de mascarici, iar fotbalul craiovean a renascut. La ora actuala, scalambaielile din media ale lui Adrian Mititelu sunt chiar reconfortante, pe zona de cancan. Asta pentru ca il putem privi fara teama ca ar mai putea compromite in vreun fel imaginea Universitatii Craiova.

198939213804366
Adrian Addryano  •  26 Septembrie 2016, 12:20

Îmi amintesc cum mafia coruptă din arbitraj a furat bucuria victoriei cu Steaua în 2010,când am avut 2-0,dar acel asistent nesimtit ne-a scos mingea din poartă!!!!!!!!!Trebuie că aceste hotii să fie plătite şi echipa noastră să revină într-un fotbal în care toti au aceleaşi drepturi!!!!!!!!!!DREPTATE PENTRU ECHIPA NOASTRĂ!!!!!!!!!!

198939213804366
Adrian Addryano  •  26 Septembrie 2016, 12:10

23 Noiembrie 2013!!!!!!!!!!25 de mii de suporteri au luat cu asalt stadionul că să huiduie hibridul ăsta ILEGAL inventat de mafia politică!!!!!!!!!!Orice actiune de atac era însotită de huiduielile întregului stadion!!!!!!!!!!DREPTATE PENTRU ECHIPA NOASTRĂ!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează