FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Declaraţii nonconformiste ale unui fost golgheter din România: "Stăteam cu femei în vîrstă pentru a-mi cumpăra papuci"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 20:03

Christian Fabbiani a oferit un interviu mai puţin obişnuit în care a fost cît se poate de sincer. Fostul golgheter de la CFR Cluj a semnat recent cu Estudiantes de San Luis, formaţie din a doua ligă argentiniană.
Ajuns la 31 de ani, Fabbiani a oferit cîteva detalii picante din cariera sa: "Ştiţi ce lucruri trebuia să fac atunci cînd îmi doream o pereche de papuci şi nu aveam bani? Erau femei mai în vîrstă de care azi nu m-aş atinge. Îmi cumpărau tot felul de lucruri scumpe, mărci de care nici nu auzisem. Una mi-a spus cîndva: «Ce abdomen!»".

"Căpcăunul" a ţinut să vorbească şi despre perioada din România, de la CFR Cluj: “Nu am văzut femei aşa de frumoase ca româncele. Adevărul e că sînt focoase. Am învăţat doar trei expresii în română: «Bună!» , «Ce frumoasă eşti!» şi «Mergem la mine acasă?». Era suficient! Noi, argentinienii, am avut de cîştigat pentru că bărbaţii români sînt foarte urîţi”, a spus acesta conform stiridesport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Februarie 2015, 13:24

Ia uite la el, "Shrek" Fabian Gyuri! ! A stat in Cluj si s-a facut ungur, ca vad ca numai de romani zice ca-s urati! Ungurii i-au placut!:)))))))))

alexzece
alexzece  •  23 Februarie 2015, 23:51

Da.Asa e.Barbatii romani sunt urati rau...mai ales ca umflatu' de Fabbiani e frumos de pica.Pfff :)).Poftim prostie.Stiam ca fotbalistii nu-s asa inteligenti,dar asta ii intrece pe toti.

zecs93
zecs93  •  23 Februarie 2015, 20:59

ce disperat dupa ... !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează