FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-0

Declarații savuroase ale lui Ionuț Popa după o nouă victorie a lui ACS Poli: "Nu sunt nici eu Mafalda, nu pot să le fac pe toate"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 21:06

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, a comentat jocul echipei sale din victoria cu FC Voluntari, scor 1-0 și se declară mulțumit de prestația elevilor săi din ultima perioadă.

"A fost o partidă mai grea decât credeam. Mă gândeam că jucătorii stau psihic rău și nu vor putea obține rezultatul. Dispariția lui Adi Stoicov a lăsat o durere fără margini. Am suferit toți alături de familia lui. Dedicăm memoriei lui această victorie.

Nu înțeleg de ce ne-am retras la începutul reprizei a doua. Important e că echipa și-a înțeles rolul, de a fi pragmatică. Nu trebuie să facem spectacol, ci să jucăm la rezultat. Mă bucur de cele două victorii.

Nu sunt nici eu Mafalda, două-trei înfrângeri te pot scoate definitiv din joc. Părerea mea că patru echipe nu emit pretenții, ne luptăm cu ASA, Chiajna și Pandurii",  a spus Ionuț Popa, conform pressalert.ro

"Eu nu mă gândesc la Cupa României, nu cred că putem merge pe toate planurile. Aș vrea să folosesc jucători tineri" Ionuț Popa

ACS Poli a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, ajungând la două victorii consecutive în play-out. (AICI ai detalii despre partidă)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Martie 2017, 22:10

TIMISOARA merita mai mult decat...ignoranta,ambitii prostesti Divizarea suporterilor si fortelor orasului,mai mult decat ambitiile ...*** si ...sinucigase ale politicienilor!Memoria unor oameni precum Paltinisanu,Anghel.,Serbanoiu, Stoicov si a altora merita RESPECT!Se aude...galerii(in staNGA SI IN DREAPTA!),POLITICIENI,DE TOATE ...NESIMTIRILE LA UN LOC, MILIARDARI DE CARTON(ALIAS HOTI...LIBERI SI,,CINSTITI,, AI TIMISOAREI???Poate va urma o...reactie...pozitiva!daca nu,Dumnezeu sa va ierte!Pentru ca eu( si cei ce iubesc CU SUFLETUL fotbalul izvorat din Chinezul.,Ripensia si Poli !)nu o sa pot!Si nu o sa vreau!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează