FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarații tari după Dinamo - CFR: "Contra nu rămâne! E prea bun" » Înțepături pentru un titular dinamovist

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 11:33

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre Dinamo și a declarat că este de părere că antrenorul Cosmin Contra nu va rămâne la echipa alb-roșie.

"Contra nu va continua la Dinamo. El este un antrenor prea bun pentru Dinamo. El, Mutu și Dănciulescu sunt prea buni pentru această echipă", a spus Dragomir la TV Sport ro.

Dragomir a vorbit și despre Steliano Filip, fundașul stânga al lui Dinamo, căruia i-a dat un sfat.

"Lui Filip i-aș recomanda să-și depășească barierele. Trebuie să urce mai mult în atac și să centreze mai mult. El este un fotbalist bun, dar dacă nu urcă și nu centrează, nu îi crește cota. Trebuie să încerce cu totul aLtceva. Un fundaș care nu dă 6-7 centrări pe meci, nu are valoare. Ori nu știe cu centrările, ori trebuie să învețe", a spus adăugat fostul șef de la Ligă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  06 Aprilie 2017, 22:02

MDA , CAND AM AFLAT CA L-AU DELEGAT PE TUDOR, STIAM CA NU-I VA LASA PE CFR SA CASTIGE .....!!!! STAPANII L-AU PUS SA-I OPREASCA .....!!!! ACUM TUDOR NE-A AJUTAT PE FATZA ....!!!! DACA NE APROPIEM DE STEAUA IL VOR TRIMITE SA NE EXECUTE ....!!!! ASTA-I FOTBALUL ROMANESC ....!!!

gicab
gicab  •  06 Aprilie 2017, 16:56

Citind titlul mi-am propus sa ghicesc pe acest ...... ce îndruga tot timpul povesti cu și despre fotbal... l-am nimeri din prima...

geo.b.
geo.b.  •  06 Aprilie 2017, 16:02
Postat de cobra_z pe 06 Aprilie 2017, 15:13

din 3 vorbe mitica brutarie desfiinteaza atat prezentul cat si viitorul lui dinamo...dar lauda trecutul, fiindca in neuronul lui, trecutul nu are legatura cu negoitza, cel care i-a cerut in instanta despagubiri...asa ca nea mitica interesul iti poarta fesul, de potlogarii ,aranjamente si strambe nu te mai saturi nici in puscarie...

De acord cu tine si eu sunt impotriva lu "stie tot",dar la "faza" cu Filip,ii dau dreptate. De cat timp este Filip la Dinamo,eu nu-mi amintesc o centrare buna.Una,una singura.Nu-mi amintesc nici una.Plus ca are doua oboceiuri proaste.Unul ca doarme pe el si scoate adversarul din ofsaid si doi,se pozitioneaza prost si din aceasta cauza are de foarte multe ori atacuri intarziate,pasibile de rosu.Cand scapa cu galben,trebuie sa fie multumit.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează